НОВАМЕД КЛУБ – НЕОЛЕКСАН


NEOLEXAN – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – СО ИСТА ЦЕНА КАКО ВО АПТЕКА – ПРОМОТИВНО БЕЗ ПОШТАРИНА !

*ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ ЗА НАРАЧКА, ИЗВРШЕТЕ ЈА УПЛАТАТА ПРЕКУ ВАШЕТО ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО ИЛИ НА РЕДОВНИОТ НАЧИН СО УПЛАТНИЦА ВО НАЈБЛИСКАТА БАНКА ИЛИ ПОШТА – ПО ПРИЕМОТ НА УПЛАТАТА, ЌЕ ВИ СЕ ДОСТАВИ ПРОИЗВОДОТ НА НАВЕДЕНАТА АДРЕСА ЗА ИСПОРАКА ВО РОК ОД ДВЕ РАБОТНИ ДЕНА.

НЕОЛЕКСАН : 
ДОДАТОК НА ИСХРАНА 
СОСТАВ : 5-HTP (5-хидрокситриптофан)100МГ 
РЕГИСТРИРАН И ЛИЦЕНЦИРАН ПРИРОДЕН ПРОИЗВОД. 
ФАРМАЦЕВТСКА ФОРМА : ОБЛОЖЕНИ ФИЛМ ТАБЛЕТИ 
ПАКУВАЊЕ : 3 БЛИСТЕРИ ПО 10 ТАБЛЕТИ, ВКУПНО 30 ТАБЛЕТИ. 
УПАТСВО ЗА УПОТРЕБА : ДА КВАЛИТЕТЕН, ЕФИКАСЕН И БЕЗБЕДЕН
ЦЕНА 500 ДЕН.
ЦЕНА 500 ДЕН

НАРАЧУВАЈ НЕОЛЕКСАН :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

ИЗНОСОТ ВО УПЛАТНИЦАТА ЌЕ ЗАВИСИ ОД БРОЈОТ НА НАРАЧАНИТЕ КУТИ!
УПЛАТНИЦА - ПРИМРОК ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ