НАРАЧАЈТЕ НАШ ПРОИЗВОД СО ИСТА ЦЕНА КАКО ВО АПТЕКА – ПРОМОТИВНО БЕЗ ПОШТАРИНА ! КЛАСИЧНО, НАЈБЕЗБЕДНО – ВИРМАНСКО ПЛАЌАЊЕ СО ОПШТА УПЛАТНИЦА! – По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адреса за испорака во рок од 24 часа.

НЕОЛЕКСАН  –  500 ДЕНАРИ
Додаток во исхраната
100 мг / 30 таблети
Незаменливиот природен антидепресив

neolexan-10# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


Повеќе информации за производот кликнете овде!

НЕОЛЕКСАН СР  –  600 ДЕНАРИ
Додаток во исхраната
150 мг / 30 таблети
Незаменливиот природен антидепресив

neolexan_sr# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА
БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ
. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


Повеќе информации за производот кликнете овде!

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ   –  450 ДЕНАРИ Додаток во исхраната
1% монаколин / 30 таблети
Мелем за холестерол и триглицериди

neolipidra-forte-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


Повеќе информации за производот кликнете овде!

ЦИСТОСТОП РАПИД  –  650 ДЕНАРИ Додаток во исхраната
1100 мг / 30 таблети
Моќна формулација за акутни уринарни инфекции

cystostop-rapid-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


Повеќе информации за производот кликнете овде!

ЦИСТОСТОП ХРОНО  –  680 ДЕНАРИ Додаток во исхраната
1200 мг / 30 таблети
Моќна формулација за хронични уринарни инфекции

cystostop-chrono-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


Повеќе информации за производот кликнете овде!

НЕОРЕНАЛ СР  –  800 ДЕНАРИ
Додаток во исхраната
600 мг / 60 таблети
Иновативен производ за уролитијаза и уринарни инфекции

neorenal-sr-3d
# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


Повеќе информации за производот кликнете овде!

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ :

ВИРМАНСКО ПЛАЌАЊЕ СО ОПШТА УПЛАТНИЦА :

 Откако ќе го изберете нашиот производ , на следната страница ќе го пополните формуларот и ќе ги имате сите потребни информации за плаќањето (примерок за пополнување на уплатница).

Потоа можете да ја извршите уплатата на редовниот начинот со уплатница во најблиската банка или пошта.

ПРЕКУ ВАШЕТО ИНТЕРНЕТ БАНКАРСТВО :

 Откако ќе го изберете нашиот производ , на следната страница ќе го пополните формуларот и ќе ги имате сите потребни информации за плаќање преку вашето интернет банкарство доделено од вашата банка.

Потоа можете да ја извршите уплатата преку интернет банкарството доделено од вашата банка

ПЛАЌАЊЕ ПРИ ИСПОРАКА НА НАРАЧКАТА ( НАСКОРО ):

 Прво се регистрирате во Новамед Клуб, и на емаил добивате код, и секогаш кога ќе нарачате наш производ ќе биде потребно само да си го изберете производот и да го внесете кодот. Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето.

ПО ПРИЕМОТ НА УПЛАТАТА, НИЕ ЌЕ ВИ ГИ ИСПРАТИМЕ НАРАЧАНИТЕ ПРОИЗВОДИ НА НАВЕДЕНАТА АДРЕСА ЗА ИСПОРАКА ВО РОК ОД 24 ЧАСА.

Внимамие !!! Информациите за производот дадени на web страната се само краток опис за особините на производот. Не ги прифаќајте како конкретни препораки за Ваше самолекување. Терапијата и употребата на производот секогаш мора да биде во согласност со препораките од Вашиот лекар, и Вашиот фармацевт. Секогаш внимателно читајте го внатрешното упатство. Податоците на web страната служат само за информирање.