ФОРМУЛАР ЗА НАРАЧКА ( АПТЕКИ КОИ СЕ ВЕЌЕ НАШИ СОРАБОТНИЦИ )

  • НАРАЧКА :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
Нарачките надвор од Скопје, по другите градови се доставуваат во рок од 2-3 работни дена. Строго да се придржувате кон дефинираните продажни цени.
Однапред Ви се заблагодаруваме за разбирањето.

Со Почит,
Од професионалниот тим на Новамед.

1030