НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ. Емоционалните здравствени тешкотии се јавуват почесто и претставуват привремени нарушувања, но не ретко можат да преминат во по сериозни ментални растројства и болести ако со нив не се постапува навремено и ефикасно, со превентивна заштитна терапија. ДА.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – МЕЛЕМ ЗА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ – СО ИСТА ЦЕНА КАКО ВО АПТЕКА – ПРОМОТИВНО БЕЗ ПОШТАРИНА ! *ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ ЗА НАРАЧКА, ИЗВРШЕТЕ ЈА УПЛАТАТА ПРЕКУ ВАШЕТО ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО ИЛИ НА РЕДОВНИОТ НАЧИН СО УПЛАТНИЦА ВО НАЈБЛИСКАТА БАНКА ИЛИ ПОШТА – ПО ПРИЕМОТ НА УПЛАТАТА, ЌЕ ВИ СЕ ДОСТАВИ ПРОИЗВОДОТ НА НАВЕДЕНАТА АДРЕСА ЗА.. read more →

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство … Иновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на.. read more →

          НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. Крвни липиди се нарекуваат сите масни материи во крвта вклучувајќи ги ХЛД холестерол ( добриот холестерол ),.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – СТРУМИЦА за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Адреса:  УЛ. МАРШАЛ ТИТО Б.Б. Локација: во Струмица Град: СТРУМИЦА Контакт телефон: 034 328883 Работно време: Пон – Саб од 07:30 до 21:00  Нед од 08:30 до 14:30   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Адреса: .. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. Летна ваканција е период кога се опуштаме од напорната работа и се обидуваме барем за неколку дена да се исклучиме од сите активности поврзани со работата, секојдневните задачи и обврски. За сите нас летниот одмор е долгоочекувана авантура.. read more →

ЦИСТОСТОП ХРОНО Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ. ЦИСТОСТОП ХРОНО ИМА КОМПЛЕКСНО-ЕФИКАСНО ДЕЈСТВО И БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ ВРЗ ХРОНИЧНИТЕ СОСТОЈБИ НА УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ. Цистостоп Хроно е додаток во исхрана ( суплимент ). ЦИСТОСТОП ХРОНО е иновативен, квалитетен, ефикасен и безбеден природен производ (додаток во исхрана). Секоја таблета Цистостоп Хроно содржи 1200мг Д-Маноза, 500мг.. read more →

НЕОФОЛИК ( NEOPHOLIC ) е производ кој содржи 0,4 mg фолна киселина, специјално наменет за бремени жени и жени кои планираат бременост. Фолната киселина, учествува во изградбата на сите нови клетки во организмот. Ова е важно како за самата жена, така и за идното бебе ( плодот ). Ако во организмот на идната мајка има.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ХЕРА – ПРИЛЕП за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА ХЕРА   Адреса:  УЛ. ДИМО НАРЕДНИКОТ БР.63 Локација: Населба Димо Наредникот Град: ПРИЛЕП Контакт телефон: 048 420421 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ,.. read more →