НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – ПРИДОНЕСУВА ЗА НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА. Терапијата со Неолипидра Форте придонесува за нормализирање на високите вредности на холестерол и триглицериди во крвта без зголемување на ЦПК, или, без појава на хронични болки и оштетувања во мускулите и зглобовите, за разлика од класичната терапија. Неолипидра.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ( 240 mg 1% Монаколин ) ПРИДОНЕСУВА ЗА БЕЗБЕДНО НОРМАЛИЗИРАЊЕ НА ВИСОКИТЕ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА. ДОЗИРАЊЕ : Вообичаено Неолипидра форте се прима 2 (два) пати дневно по 1(една) таблета. Проценка за ефикасноста на Неолипидра форте се прави след 4-8 седмици од почетокот на консумирање. При незадоволително намалување на вкупниот.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЧАИР – СКОПЈЕ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЧАИР – СКОПЈЕ Адреса:  УЛ. 2-ра МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР.5 Локација: Чаир кај кружентек Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2611506.. read more →

ЦИСТОСТОП РАПИД – ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ КОЈ ИМА БЛАГОПРИЈАТНО ДЕЈСТВО ВРЗ АКУТНИОТ УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ.   ДОЗИРАЊЕ : Три дневна терапија: I Ден –   6 пати пати на ден по 2 таблети II Ден –  6 пати пати на ден по 2 таблети III Ден – 3 пати на ден по.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – ШТИП за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ Адреса:  УЛ. ВАНЧО ПРКЕ БР.50 Локација: во едносмерната улица Град: Штип Контакт телефон: 032 383960 Работно време:  Пон – Саб од 08:00 до 22:00   Нед од 08:00 до 14:00   read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив.   СИЛНА САМОДОВЕРБА Е КОГА ЛИЧНОСТА ИМА ПОЗИТИВЕН СТАВ И МИСЛЕЊЕ ЗА СЕБЕ, СЕ ПОЧИТУВА СЕБЕСИ, СЕ СМЕТА ЗА ДОСТОЕН И ВРЕДЕН, НО НЕ И ПОДОБАР ОД ДРУГИТЕ. ТИЕ СЕ ЛУЃЕ КОИ ГИ ПРЕПОЗНАВАТ СВОИТЕ ОГРАНИЧУВАЊА.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. Повеќето познати психијатри процениле дека огромен процент на нашето население страда од несоница или од некое друго нарушување во спиењето. Но по страшно од тоа е што повеќето од нив не превземаат никакви мерки за лечење.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите здравствени работници во ЈЗУ ”ЗДРАВСТВЕН ДОМ НА СКОПЈЕ”- ЗМЗ„ МЛАДОСТ “ за довербата во нашата искрена работа и во нашите иновативни, квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.   ЗАВОД ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ НА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ” МЛАДОСТ ”  Адреса:  БУЛ. ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ БР. 60а.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ. Емоционалните здравствени тешкотии се јавуват почесто и претставуват привремени нарушувања, но не ретко можат да преминат во по сериозни ментални растројства и болести ако со нив не се постапува навремено и ефикасно, со превентивна заштитна терапија. ДА.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА  ” СТОП ЗА ПСИХО – ФИЗИЧКОТО НАСИЛСТВО ВРЗ ЖЕНИТЕ ! ”  Со Бубе Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ.   ДА ГО ОБОИМЕ ЛЕТОТО ВО ЦРВЕНО, ДА ГИ ОБОИМЕ ВИКЕНДИТЕ ПРЕЗ ЛЕТО ВО ЦРВЕНО! ДА ДАДЕМЕ ПОДРШКА, ДА КАЖЕМЕ СТОП ЗА ПСИХО-ФИЗИЧКОТО НАСИЛСТВО ВРЗ ЖЕНИТЕ !   Психо-физичко насилство  е секоја намерна.. read more →