НЕОФОЛИК ( NEOPHOLIC ) е производ кој содржи 0,4 mg фолна киселина, специјално наменет за бремени жени и жени кои планираат бременост.Фолната киселина, учествува во изградбата на сите нови клетки во организмот. Ова е важно како за самата жена, така и за идното бебе ( плодот ). Ако во организмот на идната мајка има доволно.. read more →

ЦИСТИТ –  е воспаление на мочниот меур предизвикуван од бактерии. Најчест причинител во 85-90% од случаите е бактеријата Ешерихија Коли. Жените почесто страдаат од цистит, бидејќи кај нив мочниот канал е пократок и бактериите полесно стигнуваат во мочниот меур. Исто така кај жените цистит често се појавува за време на менопауза или кај по млади.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА РОСА ВИТА – БИТОЛА за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА РОСА ВИТА Адреса:  УЛ. МОША ПИЈАДЕ БР.11/13 Локација: во близина на јавор Град: БИТОЛА Контакт телефон: 047 236 468 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 23:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР,.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ИМА ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46       НАСЕЛБА ЧЕНТО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б. Во склоп на.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. АКУТЕН МИОКАРДЕН ИНФАРКТ ( срцев удар ) претставува состојба на исхемична некроза на миокардот, предизвикан од ненадеен.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. СРЕЌА Е СОСТОЈБА НА УМОТ КОГА ВО ПОГОЛЕМ ДЕЛ ОД ВРЕМЕТО ИМАМЕ ВЕДРИ И ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ. Среќата е вродена особина на човечкиот ум, само кога сме среќни мислиме подобро, се чувствуваме подобро и сме поздрави… read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ИНСОМНИЈА ( НЕСОНИЦА ) Е ПОРЕМЕТУВАЊЕ НА СПИЕЊЕТО, НЕМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАСПИЕ, ЛОШ ИЛИ НЕМИРЕН СОН КОЈ Е ИСПОЛНЕТ СО ВОЗНЕМИРУВАЧКИ СТРАВОВИ И КОШМАРИ. Пореметувања во спиењето. Овие нарушувања се екстремно разновидни, бидејќи речиси секоја ментална и физичка.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА – ГОСТИВАР за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА Адреса:  УЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.29 Локација: до кружентек Град: ГОСТИВАР Контакт телефон: 042 214 339 Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 22:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА.. read more →

ЦИСТОСТОП РАПИД Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ. ЦИСТОСТОП РАПИД ИМА КОМПЛЕКСНО-ЕФИКАСНО ДЕЈСТВО И БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ ВРЗ АКУТНИТЕ СОСТОБИ НА УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ. Цистостоп Рапид е додаток во исхрана ( суплимент ). ЦИСТОСТОП РАПИД е иновативен, квалитетен, ефикасен и безбеден природен производ (додаток во исхрана). Секоја таблета Цистостоп Рапид содржи 1000мг Д-Маноза, 50мг.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ИМА ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46       НАСЕЛБА ЧЕНТО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б. Во склоп на.. read more →