ЦИСТОСТОП РАПИД – ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ КОЈ ИМА БЛАГОПРИЈАТНО ДЕЈСТВО ВРЗ АКУТНИОТ УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ.

 

ДОЗИРАЊЕ :
Три дневна терапија:
I Ден –   6 пати пати на ден по 2 таблети
II Ден –  6 пати пати на ден по 2 таблети
III Ден – 3 пати на ден по 2 таблети
Кај цистит предизвикуван од полов однос се препорачува: Две (2) таблети пола до еден час пред полов однос.
Цистостоп Рапид може да се применува самостојателно или паралелно со антибиотска терапија. По завршувањето на 3 дневната терапија со Цистостоп Рапид, се препорачува минимум 30 дневен прием на Цистостоп Хроно со цел спречување на рецидивна инфекција.

 


 

ЦИСТОСТОП ХРОНО – ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ КОЈ ИМА БЛАГОПРИЈАТНО ДЕЈСТВО ВРЗ ХРОНИЧНИОТ УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ.
ДОЗИРАЊЕ :
Хроничен цистит – Два пати дневно по 1 таблета 30 дена.
Неспецифичен уретрит – Два пати дневно по 1 таблета 30 дена.
Хроничен пиелонефрит – Два пати дневно по 1 таблета 30 дена.
Пациенти со уринарен катетер – Два пати дневно по 1 таблета 30 дена.
Простатит – Два пати дневно по 1 таблета 30 дена.
Цистостоп Хроно може да се применува самостојателно или паралелно со антибиотска терапија. Препорачано времетраење на терапијата, за заштита од рецидиви и од повторна појава на инфекција е 30 до 90 дена, по една таблета на ден.

 


 

 

drugs1ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГОВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.