НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ :

КУМАНОВО
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Бул. Плоштад Нова Југославија бр.2
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 Ул. 11 Октомври бр.13
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 5 Ул. Моша Пијаде бр.1-1
   
   
ТЕТОВО
АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Ул. 29-ти Ноември бр.33 ( спроти болницата во Тетово )
АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул. 29-ти Ноември бр.33 ( спроти болницата во Тетово )
АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ Ул. Илинденска б.б. ( во близина на Али баба )
   
   
ГОСТИВАР
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул. Мајор Чеде Филиповски бр.16
АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА Ул. Гоце Делчев бр.29
   
   
КИЧЕВО
АПТЕКА БРУНО 1 Ул. Александар Македонски бр.107 
АПТЕКА БРУНО 2 Ул. Борис Кидрич б.б
АПТЕКА АЛТЕА Ул. Маршал Тито б.б.
АПТЕКА БЕЛ ЛЕК Ул. Маршал Тито бр.115
АПТЕКА ЛИНОВА Ул. Александар Македонски бр.121 
АПТЕКА ФАРМАЦО Ул.11-ти Септември бр.146-б
   
   
МАКЕДОНСКИ БРОД
АПТЕКА ФАРМА ЛЕК Македоски брод
   
   
СТРУГА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.15-ти Корпус бр.2
   
   
ОХРИД
АПТЕКА МЕРИ ФАРМ Бул. Македонски Просветители бр.9-а
АПТЕКА ВИА ФАРМ 7 Ул. Марко Нестороски бр.164
АПТЕКА ХЕРМЕС Ул. Булевар Туристичка лам.3 лок.1
АПТЕКА ВИТЕЗДА Бул. Македонски Просветители бр.18 ( ТЦ Амам )
АПТЕКА ГРАШНИЦА Ул. Гоце Делчев бр.171
   
   
ГЕВГЕЛИЈА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул. Маршал Тито бр.95 ( на Плоштад )
АПТЕКА ФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул. Слободан Митров Данко бр.55
   
   
БОГДАНЦИ
АПТЕКА БИОМЕНТ Ул. Маршал Тито б.б.
   
   
БИТОЛА
АПТЕКА РОСА ВИТА Ул. Моша Пијаде бр.11/13
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул. Јосиф Јосифовски Свештарот бр.1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО Ул. Игњат Атанасовски б.б.
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ШИРОК СОКАК Ул. Никола Тесла бр.34
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРОЗД Ул. Ѓуро Ѓаковиќ  ( зграда Грозд )
ЕУРОФАРМ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА Ул. Партизанска б.б
ЕУРОФАРМ КАМЕНИ МОСТ Ул. Солунска бр.234
ЕУРОФАРМ ЛИНКЕСТИС Ул. Солунска б.б. ( позади Симпо )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ СТИВ НАУМОВ Ул. Пецо Божиновски бр.2 Влез 1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ СААТ КУЛА Ул. Цар Самоил бр.9
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХЕРАКЛЕА Ул. Кланица бр.12/6
АПТЕКА ВАСИЛЕВИ ИВА Ул. Цар Самоил бр.9
АПТЕКА ЕУРОФАРМ АТ ПАЗАР Ул. Захарија Шумљанска бр.3 (Прилепска)
   
   
ПРИЛЕП
АПТЕКА ХЕРА Ул. Димо Нареднико бр.63
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 1 Ул. Прилепски Бранители бр.190
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 2 Ул. Александар Македонски бр.172
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 3 с.Ропотово
АПТЕКА СТЕВАНАЏИЈА Ул. Трајко Тарцан б.б. ( Во болницата )
АПТЕКА ВИВА ФАРМ Ул. Борка Талески бр.58
   
   
СТРУМИЦА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул. Маршал Тито б.б
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Маршал Тито б.б ( до комерцијална банка )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 Ул. 8-ми Септември бр.112 ( Маршал Тито )
АПТЕКА ЕЛИКСИР 1 Ул. Браќа Миладинови б.б.
АПТЕКА ЕЛИКСИР 2 Ул. Младинска бр.13
АПТЕКА ЕЛИКСИР 3 Ул. Димитар Влахов бр.29
АПТЕКА МАРТИНИ Ул. Атанас Јанев бр.5
   
   
ШТИП
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул. Ванчо Прке бр.50
АПТЕКА ЗДРАВЈЕ 1 Ул. Маршал Тито бр.16
АПТЕКА ЗДРАВЈЕ 2 Ул. Маршал Тито б.б ( Во Т.Центар )
АПТЕКА БИОФАРМ Ул. Сутјеска б.б.
АПТЕКА ЕСКУЛАП Ул. Христијан Тодоровски Карпош бр.25
АПТЕКА ДИЈАНА Ул. Кукуш бр.6
АПТЕКА РАДО ЛЕК Ул. Сремски Фронт б.б.
   
   
ПРОБИШТИП
АПТЕКА ЕМА ФАРМ Ул. Јаким Стојковски бр.45
   
   
СВЕТИ НИКОЛЕ
АПТЕКА АЛЕКСАНДРА ФАРМ Ул. Септемвриска бр.4 ( Во близина на Стопанска Банка )
   
РАДОВИШ
АПТЕКА АМБРОЗИЈА Ул. Блаже Конески бр.4
   
   
НЕГОТИНО
АПТЕКА ПЕОНИЈА Ул. Маршал тито бр.150
АПТЕКА БЕЛА ФАРМ 2 Ул. Ул. Ацо Хаџи Илов бр.8
   
   
КАВАДАРЦИ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул. 7-ми Септември бр.85
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Браќа Хаџи-Тефови бр.2
АПТЕКА СВ.ПАНТЕЈЛЕМОН Ул. Јна бр.40
АПТЕКА ГЛОРИЈА Ул. Илинденска бр.115
АПТЕКА БЕЛА ФАРМ Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр.2
   
   
КОЧАНИ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул. ВМРО бр.8 ( Маршал Тито )
АПТЕКА ИРИС 1 Ул. ВМРО бр.10 ( Маршал Тито )
АПТЕКА ИРИС 3 Ул. Гоце Делчев бр.31 с.Тркање
АПТЕКА ЛЕК ФАРМ Ул. Маршал Тито бр.15
   
   
ВИНИЦА    
АПТЕКА АРКА Ул. Гоце Делчев бр.3
     
     
ВАЛАНДОВО
АПТЕКА ДИА ФАРМ Ул. Моша Пијаде б.б
   
   
ВЕЛЕС
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул. 8-ми Септември бр.56 ( Маршал Тито )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Алексо Демниевски бр.1 ( кај пошта )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 Ул. 8-ми Септември бр.112 ( спроти стопанска )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 4 Ул. Благој Ѓорев бр.88
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 5 Ул. Благој Ѓорев бр.165 ( над касарната )
АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 1 Ул. Борис Трајковски бр.7 ( Ленинова )
АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 2
АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 3
 
 

 
ДО СИТЕ АПТЕКИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СОРАБОТКА, ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ПОПОЛНИТЕ ФОРМУЛАРОТ :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
[НОВАМЕД]
admin-ajax
НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположивост, компетентост, вештини и искуство …
novamed-farmacevti
Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни, висококвалитетни производи. Секој од нив поседува терапевтска предност за подобрување на општото здравје. Произведени под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет на производство “Добра производна пракса” (GMP).
Внимание !!! Информациите за производите дадени на интернет страната се само краток опис за особините и нивниот благопријатен ефект за подобрување на здравјето . Терапијата и употребата на производите секогаш е добро да биде во согласност со препораките од вашиот лекар или фармацевт. Секогаш внимателно  прочитајте го внатрешното упатство. Податоците на интернет страната служат само за  информирање.