НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – МЕЛЕМ ЗА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ – СО ИСТА ЦЕНА КАКО ВО АПТЕКА – ПРОМОТИВНО БЕЗ ПОШТАРИНА !

*ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ ЗА НАРАЧКА, ИЗВРШЕТЕ ЈА УПЛАТАТА ПРЕКУ ВАШЕТО ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО ИЛИ НА РЕДОВНИОТ НАЧИН СО УПЛАТНИЦА ВО НАЈБЛИСКАТА БАНКА ИЛИ ПОШТА – ПО ПРИЕМОТ НА УПЛАТАТА, ЌЕ ВИ СЕ ДОСТАВИ ПРОИЗВОДОТ НА НАВЕДЕНАТА АДРЕСА ЗА ИСПОРАКА ВО РОК ОД ДВЕ РАБОТНИ ДЕНА.

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ : 
ДОДАТОК НА ИСХРАНА 
СОСТАВ : 240 МГ 1% МОНАКОЛИН
РЕГИСТРИРАН И ЛИЦЕНЦИРАН ПРИРОДЕН ПРОИЗВОД. 
ФАРМАЦЕВТСКА ФОРМА : ОБЛОЖЕНИ ФИЛМ ТАБЛЕТИ 
ПАКУВАЊЕ : 3 БЛИСТЕРИ ПО 10 ТАБЛЕТИ, ВКУПНО 30 ТАБЛЕТИ. 
УПАТСВО ЗА УПОТРЕБА : ДА 
КВАЛИТЕТЕН, ЕФИКАСЕН И БЕЗБЕДЕН ПРИРОДЕН ПРОИЗВОД
ЦЕНА 450 ДЕН.

НАРАЧУВАЈ НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

ИЗНОСОТ ВО УПЛАТНИЦАТА ЌЕ ЗАВИСИ ОД БРОЈОТ НА НАРАЧАНИТЕ КУТИ!
УПЛАТНИЦА - ПРИМРОК ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ

 

ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ НА НОВАМЕД ОДНАПРЕД ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА ЗА ДОВЕРБАТА.