НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ИМА ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ

АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ:

НАСЕЛБА ДРАЧЕВО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)
     
НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46
     
НАСЕЛБА ЧЕНТО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б. Во склоп на поликлиника Ченто
  АПТЕКА АСПИРИН ФАРМ 1 Ул.Алија Авдовиќ бр.2
  АПТЕКА АСПИРИН ФАРМ 2 Арачиново
     
НАСЕЛБА МАЏАРИ    
  ЕУРОФАРМ МАЏАРИ Ул.Карл Лимбехт бр. 58
     
НАСЕЛБА АВТОКОМАНДА    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ СП-МАРКЕТ Ул.Бапчор бр.4
     
НАСЕЛБА АЕРОДРОМ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИК. ЈАНЕ САНДАНСКИ Ул.Коста Новаковиќ бр.38
  ЕУРОФАРМ БИСЕР Бул.Јане Сандански бр.70 Т.Ц. БИСЕР
     
НАСЕЛБА РАСАДИК    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДИК Народни Херои б.б До пазарчето
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДНИК КУЛА Ул.Сава Ковачевиќ 47в
     
НАСЕЛБА КИСЕЛА ВОДА    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЈУБИ Бул.11 Октомври бр.25
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ОГНЕН ПРИЦА Ул.Антон Попов 5 (Огњан Прица)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КИСЕЛА ВОДА-ЧЕШМА Ул.Доситеј Обрадовиќ 1
     
НАСЕЛБА ЦЕНТАР    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО ЏАМБО бул.Кочо Рацин 1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЗЕЛЕН ПАЗАР Бул.Кочо Рацин б.б
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПЛОШТАД Ул.Максим Горки
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОКРАТ Ул.50-та дивизија бр.18 Во излезод од државната болница
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР Ул. Св.Кирил и Методиј бр. 13
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГАЛИЈА Ул.Мајка Тереза бр. 11
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул.Максим Горки бр.8
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКА БОЛНИЦА Бул.11 Октомври
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАЗЛОВЕЧКА Мирче Ацев 2 во склоп на Катна гаража Разловечко востание карши Соравија
  АПТЕКА ГЕА 2 Мајка Тереза 24 (Водњанска)спроти клинички центар
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКИ ЦИД До министерството за финансии
     
НАСЕЛБА КАРПОШ    
  АПТЕКА EУРОФАРМ БУЊАКОВЕЦ Бул.Партизански Одреди 1/1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛЕПТОКАРИЈА Бул.Партизански Одреди 62 лам. 2 во Т.Ц. ЛЕПТОКАРИЈА
  АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ Ул. Аминта III 44 (Ленинова)
     
НАСЕЛБА ТАФТАЛИЏЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ТАФТАЛИЏЕ- СП МАРКЕТ Ул.Московска (во СП маркет)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО 2 М.Т.Гологанов
     
НАСЕЛБА КАПИШТЕЦ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КАПИШТЕЦ – РАМСТОР Ул.Васил Ѓоргов
     
НАСЕЛБА ВЛАЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЛАЕ Ул.Влае Бр.54
     
НАСЕЛБА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО СП ПЛАНЕТ ул. Ѓорче Петров б.б.
     
НАСЕЛБА НОВО СЕЛО – ВОЛКОВО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ НОВО СЕЛО Ул.100 б.б
     
НАСЕЛБА ЧАИР    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.Ќемал Сејфула бр.5 / кај пазарчето во чаир
     
НАСЕЛБА ТОПАНСКО ПОЛЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ – РАМСТОР Ул.Ферид Мурати бр.5 Во Рамстор Топанско Поле
     

 

АПТЕКИ ВО ДРУГИ ГРАДОВИ:

ТЕТОВО
АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово
АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово
ГОСТИВАР
АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА Ул.Гоце Делчев Бр.29
КИЧЕВО
АПТЕКА БРУНО 1 Ул.Александар Македонски бр.107 (Маршал Тито)
АПТЕКА БРУНО 2 Ул.Борис Кидрич б.б
СТРУГА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.15-ти Корпус бр.2
ОХРИД
АПТЕКА МЕРИ ФАРМ бул.Македонски Просветители 9-а
АПТЕКА ВИА ФАРМ бул.Марко Нестороски Бр.147
ГЕВГЕЛИЈА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.Маршал Тито бр. 95
БИТОЛА
АПТЕКА РОСА ВИТА Ул.Моша Пијаде 11/13
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРОЗД Ул.Ѓуро Ѓаковиќ зграда Грозд
АПТЕКА ЕУРОФАРМ СТИВ НАУМОВ Ул.Пецо Божиновски 2 Влез 1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ АТ ПАЗАР Ул.Захарија Шумљанска 3 (Прилепска)
АПТЕКА ЕУРОФАРМ БУКОВСКИ ЛИВАДИ Ул.Илчо Стојановски 1 (Прилепска)
ПРИЛЕП
АПТЕКА ХЕРА Ул.Димо Нареднико Бр.63
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 1 Ул.Прилепски Бранители 190
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 2 Ул.Александар Македонски Бр.172
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 3 с.Ропотово
СТРУМИЦА
АПТЕКА ЕЛИКСИР 1 Ул.Браќа Миладинови б.б.
АПТЕКА ЕЛИКСИР 2 Ул. Младинска бр.13
АПТЕКА ЕЛИКСИР 3 Ул.Димитар Влахов бр.29
ШТИП
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.Ванчо Прке бр.50
СВЕТИ НИКОЛЕ
АПТЕКА АЛЕКСАНДРА ФАРМ Ул.Септемвриска 4 / Во близина на Стопанска Банка
ВЕЛЕС
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул.8-ми Септември 56 (Маршал Тито)
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул.Алексо Демниевски 1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 Ул.Благој Ѓорев 88
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОКРАТ Ул.Благој Ѓорев 165 – над касарна

 

ДО СИТЕ АПТЕКИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СОРАБОТКА, ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ПОПОЛНИТЕ ФОРМУЛАРОТ :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 

 

[НОВАМЕД]
admin-ajax
НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположивост, компетентост, вештини и искуство …
novamed-farmacevti
Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни, висококвалитетни производи. Секој од нив поседува терапевтска предност за подобрување на општото здравје. Произведени под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет на производство “Добра производна пракса” (GMP).
Линк на Новамед Производи     Линк на Аптеки
Внимание !!! Информациите за производите дадени на интернет страната се само краток опис за особините и нивниот благопријатен ефект за подобрување на здравјето . Терапијата и употребата на производите секогаш е добро да биде во согласност со препораките од вашиот лекар или фармацевт. Секогаш внимателно  прочитајте го внатрешното упатство. Податоците на интернет страната служат само за  информирање.