Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА – ГОСТИВАР за довербата и искрената соработка.

ПЗУ АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА

Адреса:  УЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.29

Локација: до кружентек

Град: ГОСТИВАР

Контакт телефон: 042 214 339

Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 22:00

Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ, ЦИСТОСТОП РАПИД, ЦИСТОСТОП ХРОНО, НЕОРЕНАЛ, НЕОРЕНАЛ СР.