Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА МЕРИ ФАРМ – ОХРИД за довербата и искрената соработка.

ПЗУ АПТЕКА МЕРИ ФАРМ

Адреса:  БУЛ. МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ БР.9-а

Локација: спроти судот

Град: ОХРИД

Контакт телефон: 046 260 668

Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 20:00

Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ, ЦИСТОСТОП РАПИД, ЦИСТОСТОП ХРОНО, НЕОРЕНАЛ, НЕОРЕНАЛ СР.