НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ :

НАСЕЛБА ДРАЧЕВО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДО ПОЛИКЛИНИКА ДРАЧЕВО Ул.Живко Фирфов лок.284 (Ужичка Република)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)
     
НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛИСИЧЕ уЛ.Димитар Туриманџоски б.б. Т.Ц. ЛИСИЧЕ
     
НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46
  АПТЕКА АРТИМЕЗИА бул.В.С.Бато 9-1 Спроти Т-мобиле зградата
     
     
НАСЕЛБА ЧЕНТО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б. Во склоп на поликлиника Ченто
  АПТЕКА АСПИРИН ФАРМ 1 Ул.Алија Авдовиќ бр.2
  АПТЕКА АСПИРИН ФАРМ 2 Арачиново
     
НАСЕЛБА МАЏАРИ    
  ЕУРОФАРМ МАЏАРИ Ул.Карл Лимбехт бр. 58
  АПТЕКА АЛПИ ФАРМ 10 Ул. Жан Жорес 4
     
     
НАСЕЛБА АВТОКОМАНДА    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОДРОМ – АВТОКОМАНДА Ул.Јани Лукровски 5- до кафичот Аристократ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ СП-МАРКЕТ Ул.Бапчор бр.4
     
НАСЕЛБА АЕРОДРОМ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИК. ЈАНЕ САНДАНСКИ Ул.Коста Новаковиќ бр.38
  ЕУРОФАРМ АЕРОДРОМ Бул.Јане Сандански67 (позади Капитол)
  ЕУРОФАРМ БИСЕР Бул.Јане Сандански бр.70 Т.Ц. БИСЕР
     
НАСЕЛБА РАСАДИК    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДИК Народни Херои б.б До пазарчето
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДНИК КУЛА Ул.Сава Ковачевиќ 47в
     
НАСЕЛБА КИСЕЛА ВОДА    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КИСЕЛА ВОДА Ул.Ѓорѓи Сугаре 2 лок.5
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЈУБИ Бул.11 Октомври бр.25
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ОГНЕН ПРИЦА Ул.Антон Попов 5 (Огњан Прица)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КИСЕЛА ВОДА-ЧЕШМА Ул.Доситеј Обрадовиќ 1
     
НАСЕЛБА ЦЕНТАР    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО ЏАМБО бул.Кочо Рацин 1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЗЕЛЕН ПАЗАР Бул.Кочо Рацин б.б
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПЛОШТАД Ул.Максим Горки
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОКРАТ Ул.50-та дивизија бр.18 Во излезод од државната болница
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР Ул.Водњанска бр.17 Во влезон на државна болница
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР Ул. Св.Кирил и Методиј бр. 13
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГАЛИЈА Ул.Мајка Тереза бр. 11
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РЕКОРД Ул.Македонија бр.1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул.Максим Горки бр.8
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКА БОЛНИЦА Бул.11 Октомври
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАЗЛОВЕЧКА Мирче Ацев 2 во склоп на Катна гаража Разловечко востание карши Соравија
  АПТЕКА ГЕА 2 Мајка Тереза 24 (Водњанска)спроти клинички центар
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКИ ЦИД До министерството за финансии
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ИДАДИЈА М.Т.Гологанов 49 (Иво Лола Рибар)
     
     
НАСЕЛБА КАРПОШ    
  АПТЕКА EУРОФАРМ БУЊАКОВЕЦ Бул.Партизански Одреди 1/1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛЕПТОКАРИЈА Бул.Партизански Одреди 62 лам. 2 во Т.Ц. ЛЕПТОКАРИЈА
  АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ Ул. Аминта III 44 (Ленинова)
     
НАСЕЛБА ТАФТАЛИЏЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ТАФТАЛИЏЕ- СП МАРКЕТ Ул.Московска (во СП маркет)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО 2 М.Т.Гологанов
     
НАСЕЛБА КАПИШТЕЦ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КАПИШТЕЦ – РАМСТОР Ул.Васил Ѓоргов
     
НАСЕЛБА ДЕБАР МААЛО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДЕБАР МААЛО Ул.Аминта III 30 (Ленинива)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БАСТИОН  
     
НАСЕЛБА ВЛАЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЛАЕ Ул.Влае Бр.54
     
НАСЕЛБА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО СП ПЛАНЕТ ул. Ѓорче Петров б.б.
     
НАСЕЛБА НОВО СЕЛО – ВОЛКОВО    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ НОВО СЕЛО Ул.100 б.б
     
НАСЕЛБА ЧАИР    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ – РАМСТОР Ул.Ферид Мурати бр.5 / Кај Рамстор во Топанско Поле
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.Ќемал Сејфула бр.5 / кај пазарчето во чаир
  АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ-БИТ ПАЗАР Бул.Крсте Мисирков б.б
     
НАСЕЛБА БУТЕЛ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БУТЕЛ Ул. УХо Ши Мин 190-а
     
НАСЕЛБА ТОПАНСКО ПОЛЕ    
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ – РАМСТОР Ул.Ферид Мурати бр.5 Во Рамстор Топанско Поле
  ДАТЕЛ ФАРМА Т.Ц Васил Главинов 2/3
     

 

ДО СИТЕ АПТЕКИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СОРАБОТКА, ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ПОПОЛНИТЕ ФОРМУЛАРОТ :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

[НОВАМЕД]
admin-ajax
НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …
novamed-farmacevti
Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни, ефикасни, безбедни, висококвалитетни производи и секој поседува терапевтска предност за подобрување на здравјето и благосостојбата на пациентите. Произведени се под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет “Добра производна пракса” (GMP).

Линк на Новамед Производи
Линк на Аптеки


Внимание !!! Информациите за производите дадени на интернет страницата се само краток опис за особините и нивниот благопријатен ефект за подобро здравје. За стручно и професионално мислење консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт. Секогаш внимателно прочитајте го внатрешното упатство. Податоците на интернет страницата служат само за информирање. Истите не се наменети за промоција или рекламирање.