НЕОЛЕКСАН 100МГ / 30 ТАБЛЕТИ – 500 ДЕНАРИ

Повеќе информации на : НЕОЛЕКСАН

Продажба во: АПТЕКИ

# ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


НЕОЛЕКСАН СР 150МГ / 30 ТАБЛЕТИ- 600 ДЕНАРИ

Повеќе информации на : НЕОЛЕКСАН СР

Продажба во: АПТЕКИ

# ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


НЕОФОЛИК 400нг / 90 ТАБЛЕТИ – 350 ДЕНАРИ

Повеќе информации на : НЕОФОЛИК

Продажба во: АПТЕКИ

# ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ 240МГ / 30 ТАБЛЕТИ – 450 ДЕНАРИ

Повеќе информации на : НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ

Продажба во: АПТЕКИ

# ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


ЦИСТОСТОП РАПИД 1100МГ / 30 ТАБЛЕТИ – 650 ДЕНАРИ

Повеќе информации на : ЦИСТОСТОП РАПИД

Продажба во: АПТЕКИ

# ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


ЦИСТОСТОП ХРОНО 1200МГ / 30 ТАБЛЕТИ – 680 ДЕНАРИ

Повеќе информации на : ЦИСТОСТОП ХРОНО

Продажба во: АПТЕКИ

# ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


НЕОРЕНАЛ 300МГ / 30 ТАБЛЕТИ – 500 ДЕНАРИ

Повеќе информации на : НЕОРЕНАЛ

Продажба во: АПТЕКИ

# ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


НЕОРЕНАЛ СР 600МГ / 60 ТАБЛЕТИ – 800 ДЕНАРИ

Повеќе информации на : НЕОРЕНАЛ СР

Продажба во: АПТЕКИ

# ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.


Наскоро и други производи…

ДО СИТЕ АПТЕКИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СОРАБОТКА, ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ПОПОЛНИТЕ ФОРМУЛАРОТ :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
[НОВАМЕД]
admin-ajax
НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположивост, компетентост, вештини и искуство …
novamed-farmacevti
Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни, висококвалитетни производи. Секој од нив поседува терапевтска предност за подобрување на општото здравје. Произведени под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет на производство “Добра производна пракса” (GMP).
Внимание !!! Информациите за производите дадени на интернет страната се само краток опис за особините и нивниот благопријатен ефект за подобрување на здравјето . Терапијата и употребата на производите секогаш е добро да биде во согласност со препораките од вашиот лекар или фармацевт. Секогаш внимателно  прочитајте го внатрешното упатство. Податоците на интернет страната служат само за  информирање.