НАРЕДНА КОРЕКЦИЈА И НАДОПОЛНУВАЊЕ НА СПИСОКОТ НА НАШИ СОРАБОТНИЦИ – ПЗУ АПТЕКИ, ЌЕ СЕ НАПРАВИ НА 30.11.2021

НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …

ОГРОМНА ПОЧИТ И ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ УПАТУВАМЕ ДО НАШИТЕ ВЕРНИ СОРАБОТНИЦИ – АПТЕКИ И ФАРМАЦЕВТИ ЗА НИВНИОТ КОРЕКТЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС. НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ ГИ ИМА ВО 200 АПТЕКИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА – И СМЕ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА НОВИ СОРАБОТКИ.

Наши производи: НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

Ценовник за пациенти: ЦЕНОВНИК

Електронска нарачка за ПЗУ Аптеки: Е-НАРАЧКИ

Формулар за соработка со ПЗУ Аптеки: ФОРМУЛАР ЗА СОРАБОТКА

Контакт администрација: Е-КОНТАКТ

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на сите, за довербата во нас.
Со Почит,
Од професионалниот тим на Новамед.

ПЗУ АПТЕКИ НА GOOGLE MAPS


НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ – ПЗУ АПТЕКИ, МОЖЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ И НА GOOGLE MAPS, СО САМО ЕДЕН КЛИК ВРЗ ИКОНАТА.

СПЕЦИЈАЛЕН МАРКЕТИНГ ПРОСТОР ЗА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ

СПЕЦИЈАЛЕН МАРКЕТИНГ ПРОСТОР ЗА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ – АПТЕКИ, АМБУЛАНТИ, ЛАБОРАТОРИ, КЛИНИКИ, ПОЛИКЛИНИКИ И Т.Н. – КОНТАКТ

1077

НАСЕЛБА ПЕТРОВЕЦ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. 1 бр.105-а, Петровец
 
 
НАСЕЛБА КАДИНО
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ с.Кадино б.б.
 
 
НАСЕЛБА ДРАЧЕВО
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул. Живко Фирфов лок.284 ( до Поликлиника Драчево )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Иван Хаџиниколов бр.79-а ( во Кам Маркет )
НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Димитар Туриманџоски б.б. ( во Т.Ц. Лисиче )
НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР  Ул. Февруарски поход бр.46 ( во склоп на Рамстор )
АПТЕКА АРТИМЕЗИJА Бул. В.С.Бато бр.9-1 ( Спроти Т-мобиле зградата )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛИСИЧЕ 2 Бул. В.С.Бато ( до Рептил Мркет )
НАСЕЛБА ЧЕНТО
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул. Маџари б.б. ( Во склоп на поликлиника Ченто )
НАСЕЛБА МАЏАРИ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Карл Лимбехт бр. 58 ( кај пазарчето )
АПТЕКА АЛПИ ФАРМ 10 Ул. Жан Жорес бр.4
АПТЕКА ИНТЕГРАЛ ФАРМ Ул. Разлошка бр.16 (во последна 50-ка)
НАСЕЛБА АВТОКОМАНДА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Јани Лукровски бр.5 ( до кафичот Аристократ )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Бапчор бр.4  ( во пазарчето )
АПТЕКА ДАНЕА ФАРМ Ул. 16-та Македонска Бригада бр.18 ( во поликлиника Ремедика )
НАСЕЛБА АЕРОДРОМ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИК. ЈАНЕ САНДАНСКИ Ул. Коста Новаковиќ бр.38 ( во склоп на поликлиниката )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ АЕРОДРОМ 1 Бул. Јане Сандански бр.67 ( позади Капитол )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ БИСЕР Бул. Јане Сандански бр.70 ( Т.Ц. Бисер )
АПТЕКА ПАВЛОФАРМ Бул. К.Ј.Питу бр.17 лок.32  ( Т.Ц. Скопјанка )
АПТЕКА ДНА АНИ ФАРМ Бул. Јане Сандански бр.71-а ( во Капитол )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ СКОПЈАНКА Бул. К.Ј.Питу бр.19/4 ЛОК.58 ( Т.Ц. Скопјанка )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Пандил Шишков бр.3
НАСЕЛБА РАСАДИК
АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДИК Ул. Народни Херои б.б  ( до пазарчето )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ КУЛИ Ул. Сава Ковачевиќ бр.47в ( Кај кулите )
НАСЕЛБА КИСЕЛА ВОДА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ  Ул. Ѓорѓи Сугаре бр.2 лок.5
АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЈУБИ Бул.11 Октомври бр.25
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ОГНЕН ПРИЦА Ул. Антон Попов бр.5 (Огњан Прица)
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЧЕШМА Ул. Доситеј Обрадовиќ бр.1
АПТЕКА САРА ФАРМ Ул. Иван Козаров бр.31 лок.4
НАСЕЛБА ЦЕНТАР
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО ЏАМБО Бул. Кочо Рацин бр.1 ( во склоп на Веро Центар )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЗЕЛЕН ПАЗАР Бул. Кочо Рацин б.б
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПЛОШТАД Ул. Максим Горки
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОКРАТ Ул. 50-та дивизија бр.18 ( Во излез од државната болница )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР Ул. Водњанска бр.17  ( Во влез на државна болница )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР Ул. Св.Кирил и Методиј бр.13
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГАЛИЈА Ул. Мајка Тереза бр.11
АПТЕКА ЕУРОФАРМ РЕКОРД Ул. Македонија бр.1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул. Максим Горки бр.8
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКА БОЛНИЦА Бул. 11 Октомври
АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАЗЛОВЕЧКА Ул. Мирче Ацев бр.2  ( во склоп на Катна гаража Разловечко востание, спроти Соравија )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКИ ЦИД До министерството за финансии
АПТЕКА ПРОМЕДИКА ФАРМ Ул. Св.Кирил и Методиј 50 (спроти Т.Ц. Рамстор)
НАСЕЛБА КАРПОШ
АПТЕКА EУРОФАРМ БУЊАКОВЕЦ Бул. Партизански Одреди бр.1/1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛЕПТОКАРИЈА Бул. Партизански Одреди бр.62 лам. 2 ( во Т.Ц. Лептокарија )
АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ Ул. Аминта III бр.44 ( Ленинова )
АПТЕКА ФИЛА Ул. Бледски Договор бр.8 ( во Жан Митрев Клиника )
НАСЕЛБА ТАФТАЛИЏЕ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ТАФТАЛИЏЕ Ул. Московска ( во СП маркет – Пазарчето )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО 2 Ул. М.Т.Гологанов ( во склоп на Веро )
АПТЕКА САРА ФАРМ Ул. М.Т.Гологанов бр.28 ( до студенски дом Кузман )
АПТЕКА ВЕРА Ул. М.Т.Гологанов бр.28 ( до полик. Идадија )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ИДАДИЈА Ул. М.Т.Гологанов бр.49 ( до полик. Идадија )
   
   
НАСЕЛБА КАПИШТЕЦ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ КАПИШТЕЦ Ул. Васил Ѓоргов ( во склоп на Рамстор )
НАСЕЛБА ДЕБАР МААЛО
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДЕБАР МААЛО Ул. Аминта III бр.30 (Ленинива)
АПТЕКА ЕУРОФАРМ БАСТИОН
АПТЕКА ЕУРОФАРМ КИНО КАРПОШ Ул. Благој Дафков бр.5 ( до Рамстор )
НАСЕЛБА ВЛАЕ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЛАЕ Ул. Влае бр.54
НАСЕЛБА ХРОМ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХРОМ  Ул. Клеонец бр.93
АПТЕКА ДНА-АНИ ФАРМ Ул.Исаија Мажовски бр.44
НАСЕЛБА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО СП ПЛАНЕТ Ул. Ѓорче Петров б.б. ( во склоп на СП Планет )
НАСЕЛБА НОВО СЕЛО – ВОЛКОВО
АПТЕКА ЕУРОФАРМ НОВО СЕЛО Ул. 100 б.б
НАСЕЛБА ЧАИР
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЧАИР Ул. Ќемал Сејфула бр.5 ( кај пазарчето во Чаир )
НАСЕЛБА БУТЕЛ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ БУТЕЛ Ул. УХо Ши Мин бр.190-а
НАСЕЛБА ТОПАНСКО ПОЛЕ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР Ул. Ферид Мурати бр.5 ( во склоп на Рамстор Топанско Поле )
ДАТЕЛ ФАРМА Ул. Т.Ц Васил Главинов бр.2/3
БИТ ПАЗАР
АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ  Бул. Крсте Мисирков б.б ( до автобуските станици )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ БИТПАЗАР 1 Бул. Крсте Мисирков б.б. ( до автобуските станици )
АПТЕКА ЕРОФАРМ БИТ ПАЗАР 2 Бул. Крсте Мисирков б.б. ( во склоп на Бит Пазар )
   

1077

КУМАНОВО
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Бул. Плоштад Нова Југославија бр.2
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Октомвриска револуција бр.43/1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 Ул. 11 Октомври бр.13
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 5 Ул. Моша Пијаде бр.1-1
   
   
ТЕТОВО
АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Ул. 29-ти Ноември бр.33 ( спроти болницата во Тетово )
АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул. 29-ти Ноември бр.33 ( спроти болницата во Тетово )
АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ Ул. Илинденска б.б. ( во близина на Али баба )
   
   
ГОСТИВАР
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул. Мајор Чеде Филиповски бр.16 ( до болницата )
АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА Ул. Гоце Делчев бр.29
АПТЕКА ЏИ-АС  Ул. Борис Кидрич б.б ( кај паркот )
АПТЕКА ЏИ-АС Ул. Борче Јованоски  бр.142
АПТЕКА ФАРМЕД – М3  Ул. ЈНА бр.294
   
   
КИЧЕВО
АПТЕКА БРУНО 1 Ул. Александар Македонски бр.107 
АПТЕКА БРУНО 2 Ул. Борис Кидрич б.б
АПТЕКА АЛТЕА Ул. Маршал Тито б.б.
АПТЕКА БЕЛ ЛЕК Ул. Маршал Тито бр.115
АПТЕКА ЛИНОВА Ул. Александар Македонски бр.121 
АПТЕКА ФАРМАЦО Ул.11-ти Септември бр.146-б
   
   
МАКЕДОНСКИ БРОД
АПТЕКА ФАРМА ЛЕК Македоски брод
   
   
СТРУГА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.15-ти Корпус бр.2
АПТЕКА БЕЛАДОНА Ул.Маршал Тито 2 ( до хотел Београд )
АПТЕКА БЛЕДИ Ул. Маршал Тито б.б. ( до цр. Св.Ѓорѓија )
   
   
ОХРИД
АПТЕКА МЕРИ ФАРМ Бул. Македонски Просветители бр.9-а ( спроти судот )
АПТЕКА ВИА ФАРМ 7 Ул. Марко Нестороски бр.164
АПТЕКА ХЕРМЕС Ул. Булевар Туристичка лам.3 лок.1
АПТЕКА ВИТЕЗДА Бул. Македонски Просветители бр.18 ( ТЦ Амам )
АПТЕКА ГРАШНИЦА Ул. Гоце Делчев бр.171
АПТЕКА ПЛАНТА Ул.7-ми Ноември 97 ( до О.У.Братство-Единство )
АПТЕКА ЛИСА ФАРМ Ул.Гоце Делчев бр.252
   
   
ГЕВГЕЛИЈА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул. Маршал Тито бр.95 ( на Плоштад )
АПТЕКА ФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул. Слободан Митров Данко бр.55
   
   
БОГДАНЦИ
АПТЕКА БИОМЕНТ Ул. Маршал Тито б.б.
   
   
БИТОЛА
АПТЕКА РОСА ВИТА Ул. Моша Пијаде бр.11/13
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул. Јосиф Јосифовски Свештарот бр.1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО Ул. Игњат Атанасовски б.б.
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ШИРОК СОКАК Ул. Никола Тесла бр.34
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРОЗД Ул. Ѓуро Ѓаковиќ  ( зграда Грозд )
ЕУРОФАРМ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА Ул. Партизанска б.б
ЕУРОФАРМ КАМЕНИ МОСТ Ул. Солунска бр.234
ЕУРОФАРМ ЛИНКЕСТИС Ул. Солунска б.б. ( позади Симпо )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ СТИВ НАУМОВ Ул. Пецо Божиновски бр.2 Влез 1
АПТЕКА ЕУРОФАРМ СААТ КУЛА Ул. Цар Самоил бр.9
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХЕРАКЛЕА Ул. Кланица бр.12/6
АПТЕКА ВАСИЛЕВИ ИВА Ул. Цар Самоил бр.9
АПТЕКА ЕУРОФАРМ АТ ПАЗАР Ул. Захарија Шумљанска бр.3 (Прилепска)
   
   
ПРИЛЕП
АПТЕКА ХЕРА Ул. Димо Нареднико бр.63
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 1 Ул. Прилепски Бранители бр.190 (  кај факултетот )
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 2 Ул. Александар Македонски бр.172
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 3 с.Ропотово
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 4 Ул.  Едвард Кардељ 8 с.Кривогаштани
АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 5 Ул.  Цар Самоил бр.37
АПТЕКА СТЕВАНАЏИЈА Ул. Трајко Тарцан б.б. ( Во болницата )
АПТЕКА ВИВА ФАРМ Ул. Борка Талески бр.58
   
   
СТРУМИЦА
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул. Маршал Тито б.б ( во првиот кружентек )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Маршал Тито б.б ( до комерцијална банка )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 Ул. 8-ми Септември бр.112 ( Маршал Тито )
АПТЕКА ЕЛИКСИР 1 Ул. Браќа Миладинови б.б. 
АПТЕКА ЕЛИКСИР 2 Ул. Младинска бр.13
АПТЕКА ЕЛИКСИР 3 Ул. Димитар Влахов бр.29 ( до општа болница )
АПТЕКА МАРТИНИ Ул. Атанас Јанев бр.5
АПТЕКА ЏИФЛИК Ул. Ката Поцкова бр.102
   
   
ШТИП
АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул. Ванчо Прке бр.50 ( во еднопосочната улица )
АПТЕКА ЗДРАВЈЕ 1 Ул. Маршал Тито бр.16
АПТЕКА ЗДРАВЈЕ 2 Ул. Маршал Тито б.б ( Во Т.Центар )
АПТЕКА БИОФАРМ Ул. Сутјеска б.б.
АПТЕКА ЕСКУЛАП Ул. Христијан Тодоровски Карпош бр.25
АПТЕКА ДИЈАНА Ул. Кукуш бр.6
АПТЕКА РАДО ЛЕК Ул. Сремски Фронт б.б.
   
   
ПРОБИШТИП
АПТЕКА ЕМА ФАРМ Ул. Јаким Стојковски бр.45
   
   
СВЕТИ НИКОЛЕ
АПТЕКА АЛЕКСАНДРА ФАРМ Ул. Септемвриска бр.4 ( Во близина на Стопанска Банка )
   
РАДОВИШ
АПТЕКА АМБРОЗИЈА Ул. Блаже Конески бр.4
   
   
НЕГОТИНО
АПТЕКА ПЕОНИЈА Ул. Маршал тито бр.150
АПТЕКА БЕЛА ФАРМ 2 Ул. Ул. Ацо Хаџи Илов бр.8
АПТЕКА БЕЛА ФАРМ 1 Ул.Маршал Тито бр.98
   
КАВАДАРЦИ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул. 7-ми Септември бр.85
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Браќа Хаџи-Тефови бр.2
АПТЕКА СВ.ПАНТЕЈЛЕМОН Ул. Јна бр.40
АПТЕКА ГЛОРИЈА Ул. Илинденска бр.115
АПТЕКА БЕЛА ФАРМ Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр.2
   
   
КОЧАНИ
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул. ВМРО бр.8 ( Маршал Тито )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул.  Стево Теодосиевски бр.17/1-6
АПТЕКА ИРИС 1 Ул. ВМРО бр.10 ( Маршал Тито )
АПТЕКА ИРИС 3 Ул. Гоце Делчев бр.31 с.Тркање
АПТЕКА ЛЕК ФАРМ Ул. Маршал Тито бр.15
   
   
ВИНИЦА    
АПТЕКА АРКА Ул. Гоце Делчев бр.3
     
     
ВАЛАНДОВО
АПТЕКА ДИА ФАРМ Ул. Моша Пијаде б.б
   
   
ВЕЛЕС
АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул. 8-ми Септември бр.56 ( Маршал Тито )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул. Алексо Демниевски бр.1 ( кај пошта )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 Ул. 8-ми Септември бр.112 ( спроти стопанска )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 4 Ул. Благој Ѓорев бр.88 ( пред касарна )
АПТЕКА ЕУРОФАРМ 5 Ул. Благој Ѓорев бр.165 ( над касарната )
АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 1 Ул. Борис Трајковски бр.7 ( Ленинова )
АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 2 Ул.  8-ми Септември б.б. ( до Пеко )
АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 3 Ул.  Благој Ѓорев 37 ( до Театарот )
 
 

1077

ДО СИТЕ АПТЕКИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СОРАБОТКА, ВЕ ЗАМОЛУВАМЕ ДА ГО ПОПОЛНИТЕ ФОРМУЛАРОТ :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ЦЕНОВНИК


  NEOLEXAN –  500 ДЕНАРИ neolexan-10# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

NEOLEXAN SR –  600 ДЕНАРИ neolexan_sr# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

NEOFOLIC –  350 ДЕНАРИ neopholic-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

NEOLIPIDRA FORTE   –  450 ДЕНАРИ neolipidra-forte-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

CYSTOSTOP RAPID  –  650 ДЕНАРИ cystostop-rapid-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

CYSTOSTOP CHRONO –  680 ДЕНАРИ cystostop-chrono-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

НАСКОРО И СО НОВИ ОРИГИНАЛНИ, ИНОВАТИВНИ, КВАЛИТЕТНИ, ЕФИКАСНИ И ПРЕД СЕ БЕЗБЕДНИ ПРОИЗВОДИ…

НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …
admin-ajaxИновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на здравствените работници и пациентите.
Стратегија – Стратегиската определба на професионалниот тим на Новамед, е да одговора на потребите и барањата на клиентите професионално, навремено, ефикасно и без одложување.
Работа – Професионалниот тим на Новамед, строго го почитува и се придржува кон Новамед правилникот и кодексот за работа и однесување. Исто така покажува оригиналност и нови стратегии во бизнис работата и дејствување.
Соработка – Професионалниот тим на Новамед постојано е во потрага по нови професионални бизнис соработки, за размена на искуства и идеи. Исто така им се заблагодарува на досегашните 200 ПЗУ Аптеки за довербата и искрената соработка.
Развој – Професионалниот тим на Новамед создава препознатлив бренд на успешна компанија со иновативни производи, со европски квалитет и професионални услуги.
Приоритет – Да се биде прв избор за сите пациенти. Број еден во ефикасното лекување, подобрување и заштита на општото здравје.

 

Сите производи на Новамед поседуват терапевтска предност за подобрување на психо-физичкото здравје и благосостојба на пациентите. Произведени се под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет “Добра производна пракса” (GMP).

Внимание !!! Информациите за производите дадени на интернет страницата се само краток опис за позитивните особини и нивниот благопријатен ефект за подобрување на здравјето. За стручно и професионално мислење консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт. Секогаш внимателно прочитајте го внатрешното упатство. Податоците на интернет страницата служат само за информирање. Истите не се наменети за промоција или рекламирање.