НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ШТО СЕ КРВНИ ЛИПИДИ ? Крвни липиди се нарекуваат сите масни материи во крвта вклучувајќи ги ХЛД.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА ” ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ ” Со Антонела Нова и НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ. Емоционалните здравствени тешкотии се јавуват почесто и претставуват привремени нарушувања, но не ретко можат да преминат во по сериозни ментални растројства и болести ако со нив не се постапува навремено и ефикасно, со превентивна заштитна терапија. ДА.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – МЕЛЕМ ЗА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ – СО ИСТА ЦЕНА КАКО ВО АПТЕКА – ПРОМОТИВНО БЕЗ ПОШТАРИНА ! *ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ ЗА НАРАЧКА, ИЗВРШЕТЕ ЈА УПЛАТАТА ПРЕКУ ВАШЕТО ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО ИЛИ НА РЕДОВНИОТ НАЧИН СО УПЛАТНИЦА ВО НАЈБЛИСКАТА БАНКА ИЛИ ПОШТА – ПО ПРИЕМОТ НА УПЛАТАТА, ЌЕ ВИ СЕ ДОСТАВИ ПРОИЗВОДОТ НА НАВЕДЕНАТА АДРЕСА ЗА.. read more →

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство … Иновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на.. read more →

          НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. Крвни липиди се нарекуваат сите масни материи во крвта вклучувајќи ги ХЛД холестерол ( добриот холестерол ),.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – СТРУМИЦА за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Адреса:  УЛ. МАРШАЛ ТИТО Б.Б. Локација: во Струмица Град: СТРУМИЦА Контакт телефон: 034 328883 Работно време: Пон – Саб од 07:30 до 21:00  Нед од 08:30 до 14:30   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Адреса: .. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. Летна ваканција е период кога се опуштаме од напорната работа и се обидуваме барем за неколку дена да се исклучиме од сите активности поврзани со работата, секојдневните задачи и обврски. За сите нас летниот одмор е долгоочекувана авантура.. read more →

ЦИСТОСТОП ХРОНО Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ. ЦИСТОСТОП ХРОНО ИМА КОМПЛЕКСНО-ЕФИКАСНО ДЕЈСТВО И БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ ВРЗ ХРОНИЧНИТЕ СОСТОЈБИ НА УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ. Цистостоп Хроно е додаток во исхрана ( суплимент ). ЦИСТОСТОП ХРОНО е иновативен, квалитетен, ефикасен и безбеден природен производ (додаток во исхрана). Секоја таблета Цистостоп Хроно содржи 1200мг Д-Маноза, 500мг.. read more →

НЕОФОЛИК ( NEOPHOLIC ) е производ кој содржи 0,4 mg фолна киселина, специјално наменет за бремени жени и жени кои планираат бременост. Фолната киселина, учествува во изградбата на сите нови клетки во организмот. Ова е важно како за самата жена, така и за идното бебе ( плодот ). Ако во организмот на идната мајка има.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ХЕРА – ПРИЛЕП за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА ХЕРА   Адреса:  УЛ. ДИМО НАРЕДНИКОТ БР.63 Локација: Населба Димо Наредникот Град: ПРИЛЕП Контакт телефон: 048 420421 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 21:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ,.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ИМА ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ       АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46       НАСЕЛБА ЧЕНТО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б… read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ се два типа на липиди, или масти во крвта. Холестерол е потребeн за изградба.. read more →

ЦИСТОСТОП РАПИД Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ. ЦИСТОСТОП РАПИД ИМА КОМПЛЕКСНО-ЕФИКАСНО ДЕЈСТВО И БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ ВРЗ АКУТНИТЕ СОСТОБИ НА УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ. Цистостоп Рапид е додаток во исхрана ( суплимент ). ЦИСТОСТОП РАПИД е иновативен, квалитетен, ефикасен и безбеден природен производ (додаток во исхрана). Секоја таблета Цистостоп Рапид содржи 1000мг Д-Маноза, 50мг.. read more →

    НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање.. read more →

НЕОЛЕКСАН 100МГ / 30 ТАБЛЕТИ – 500 ДЕНАРИ Повеќе информации на : НЕОЛЕКСАН Продажба во: АПТЕКИ # ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ. НЕОЛЕКСАН СР 150МГ / 30 ТАБЛЕТИ- 600 ДЕНАРИ.. read more →

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство … Наши производи: НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ Ценовник за пациенти: ЦЕНОВНИК Продажба во следниве ПЗУ Аптеки: ПЗУ АПТЕКИ Електронска нарачка за ПЗУ Аптеки: Е-НАРАЧКИ Формулар за соработка со ПЗУ Аптеки: ФОРМУЛАР.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ- СТРУГА за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ Адреса:  УЛ. 15 – КОРПУС БР.2 Локација: Струга Град: СТРУГА Контакт телефон: 046 788533 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 23:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ, ЦИСТОСТОП РАПИД, ЦИСТОСТОП.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ПОЗИТИВНА МИСЛА Е МЕНТАЛЕН ИЛИ УМСТВЕН ПРОЦЕС ШТО НИ ДОЗВОЛУВА ДА СОЗДАДЕМЕ ПОЗИТИВЕН КОНЦЕПТ ЗА ЖИВОТОТ. ДА СЕ СПРАВУВАМЕ ЕФИКАСНО СО СЕ ВО ЖИВОТОТ, ВО СОГЛАСНОСТ СО НАШИТЕ МОЖНОСТИ И ЦЕЛИ. Луѓево почнуват да го разбират степенот до.. read more →

    НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ИМА ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ       АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46       НАСЕЛБА ЧЕНТО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б… read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. АТЕРОСКЛЕРОЗА претставува таложење на липиди ( масти ) врз ѕидот на артериите како резултат на високи концентрации.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ МЕНТА ФАРМ – ПРИЛЕП за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 1 Адреса:  УЛ. ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ ( МАРКОВСКА ) БР. 190 Локација: кај факултетот Град: ПРИЛЕП Контакт телефон: 048 422551 Работно време: Пон – Пет од 07:30 до 23:00 Саб – Нед од 07:30.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. БУЛИМИЈА НЕВРОЗА Е ЕМОЦИОНАЛЕН ДИСТРЕС СО ГУБЕЊЕ КОНТРОЛА ВРЗ ЈАДЕЊЕТО ДО ЧЕСТИ ПРЕЈАДУВАЊА. Лицата со нарушувања во исхраната имаат крајно нарушени здрави навики за исхрана, како и нарушени мисли и чувства во врска со тоа, состојба која може.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. БИПОЛАРНОТО РАСТРОЈСТВО ПРЕТСТАВУВА ЕКСТРЕМНО ЧЕСТИ ПРОМЕНИ ВО РАСПОЛОЖЕНИЕТО – ВРЕМЕНО ПОЗИТИВНИ, ВРЕМЕНО НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ И ЧУВСТВА. Честите промени во расположението знаат да играат позитивна улога во промовирање на решенија за секојдневните задачи и проблеми. Меѓутоа, кога промените во.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ЗДРАВЈЕТО Е СОСТОЈБА НА ЦЕЛОСНА ФИЗИЧКА, МЕНТАЛНА И СОЦИЈАЛНА БЛАГОСОСТОЈБА, А НЕ САМО ОДСУСТВО НА БОЛЕСТ ИЛИ СЛАБОСТ. Менталното здравје е дефинирано како психолошка благосостојба, каде што секоја индивидуа може да го реализира и покажува сопствениот потенцијал, може.. read more →

АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДО ПОЛИКЛИНИКА ДРАЧЕВО Ул.Живко Фирфов лок.284 (Ужичка Република) АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ) НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛИСИЧЕ уЛ.Димитар Туриманџоски б.б. Т.Ц. ЛИСИЧЕ НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46 АПТЕКА АРТИМЕЗИJА бул.В.С.Бато 9-1 Спроти Т-мобиле зградата НАСЕЛБА ЧЕНТО.. read more →

    НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање.. read more →

Фолна киселина, клучен фактор во синтезата на DNA, има важна улога при градење или поделба на сите нови клетки, во формирање и образување на плацентата, во изградба на коскената срж и на сите клетки на плодот (ембрионот). Од самиот почеток на бременоста двојно се зголемуват потребите за фолна киселина. Доколку во текот на бременоста не.. read more →

There is no excerpt because this is a protected post.

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ БРУНО – КИЧЕВО за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА БРУНО 1 Адреса:  УЛ. АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ БР. 107 (Маршал Тито) Локација: во Кичево Град: КИЧЕВО Контакт телефон: 045 223834 Работно време: Пон – Пет од 07:00 до 22:30 ПЗУ АПТЕКА БРУНО 2 Адреса:  УЛ. БОРИС КИДРИЧ Б.Б. .. read more →

ПИЕЛОНЕФРИТ е инфекција на бубрезите предизвикана од бактерии. Воспалението на бубрезите може да биде акутна (кое се појавува одеднаш и силно) и хронична (се појавува постепено и трае долги години). Најчест причинител во 85-90% од случаите е бактеријата Ешерихија Коли. Воспаление на бубрезите ( пиелонефрит ) е сериозно заболување со многу тешки симптоми и клиничка.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ШТО СЕ КРВНИ ЛИПИДИ ? Крвни липиди се нарекуваат сите масни материи во крвта вклучувајќи ги ХЛД.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ПОД ПОЗИТИВНИ ЕМОЦИИ И ЧУВСТВА СЕ ПОДРАЗБИРА СЕКОЈА ПОЗИТИВНА ВОЗБУДЕНОСТ НА УМОТ И СЕТИЛАТА. СЕКОЈА ПОЗИТИВНА ВОЗБУДЕНА МЕНТАЛНА СОСТОЈБА. Позитивните мисли ги менуват работите кон подобро, се додека позитивните емоции и чувства се вистински во нас. Затоа практикувајте.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – СКОПЈЕ за довербата и искрената соработка.   ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 – ДРАЧЕВО Адреса:  УЛ. ЖИВКО ФИРФОВ БР.284 Локација: спроти поликлиника Драчево Град: СКОПЈЕ Контакт телефон: 02 2796 937 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00 Нед од 08:00 до 14:00 ПЗУ АПТЕКА.. read more →

Ние сме млади, енергични и амбициозни. Секогаш се стремиме да бидеме чекор напред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство … Иновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на.. read more →

    НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ ДЕФИНИТИВНО ” НЕОЛЕКСАН ” – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОДОБРО МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ, СЕКАКО И ЗА МИРЕН СОН. Неолексан – незаменливиот природен антидепресив – е познат по високиот квалитет на составот и по иновативните методи на производство. Со патентирана и современа метода на фармацевтско таблетирање.. read more →

АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДО ПОЛИКЛИНИКА ДРАЧЕВО Ул.Живко Фирфов лок.284 (Ужичка Република) АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ) НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛИСИЧЕ уЛ.Димитар Туриманџоски б.б. Т.Ц. ЛИСИЧЕ НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46 АПТЕКА АРТИМЕЗИJА бул.В.С.Бато 9-1 Спроти Т-мобиле зградата НАСЕЛБА ЧЕНТО.. read more →

НЕОФОЛИК ( NEOPHOLIC ) е производ кој содржи 0,4 mg фолна киселина, специјално наменет за бремени жени и жени кои планираат бременост.Фолната киселина, учествува во изградбата на сите нови клетки во организмот. Ова е важно како за самата жена, така и за идното бебе ( плодот ). Ако во организмот на идната мајка има доволно.. read more →

ЦИСТИТ –  е воспаление на мочниот меур предизвикуван од бактерии. Најчест причинител во 85-90% од случаите е бактеријата Ешерихија Коли. Жените почесто страдаат од цистит, бидејќи кај нив мочниот канал е пократок и бактериите полесно стигнуваат во мочниот меур. Исто така кај жените цистит често се појавува за време на менопауза или кај по млади.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА РОСА ВИТА – БИТОЛА за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА РОСА ВИТА Адреса:  УЛ. МОША ПИЈАДЕ БР.11/13 Локација: во близина на јавор Град: БИТОЛА Контакт телефон: 047 236 468 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 23:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР,.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ИМА ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46       НАСЕЛБА ЧЕНТО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б. Во склоп на.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. АКУТЕН МИОКАРДЕН ИНФАРКТ ( срцев удар ) претставува состојба на исхемична некроза на миокардот, предизвикан од ненадеен.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. СРЕЌА Е СОСТОЈБА НА УМОТ КОГА ВО ПОГОЛЕМ ДЕЛ ОД ВРЕМЕТО ИМАМЕ ВЕДРИ И ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ. Среќата е вродена особина на човечкиот ум, само кога сме среќни мислиме подобро, се чувствуваме подобро и сме поздрави… read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ИНСОМНИЈА ( НЕСОНИЦА ) Е ПОРЕМЕТУВАЊЕ НА СПИЕЊЕТО, НЕМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАСПИЕ, ЛОШ ИЛИ НЕМИРЕН СОН КОЈ Е ИСПОЛНЕТ СО ВОЗНЕМИРУВАЧКИ СТРАВОВИ И КОШМАРИ. Пореметувања во спиењето. Овие нарушувања се екстремно разновидни, бидејќи речиси секоја ментална и физичка.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА – ГОСТИВАР за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА Адреса:  УЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.29 Локација: до кружентек Град: ГОСТИВАР Контакт телефон: 042 214 339 Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 22:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА.. read more →

ЦИСТОСТОП РАПИД Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ. ЦИСТОСТОП РАПИД ИМА КОМПЛЕКСНО-ЕФИКАСНО ДЕЈСТВО И БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ ВРЗ АКУТНИТЕ СОСТОБИ НА УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ. Цистостоп Рапид е додаток во исхрана ( суплимент ). ЦИСТОСТОП РАПИД е иновативен, квалитетен, ефикасен и безбеден природен производ (додаток во исхрана). Секоја таблета Цистостоп Рапид содржи 1000мг Д-Маноза, 50мг.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ИМА ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46       НАСЕЛБА ЧЕНТО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б. Во склоп на.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ХИПЕРХОЛЕСТЕРОЛЕМИЈА претставува зголемено присуство на високи концентрации на липиди ( масти ) во крвта, односно високи вредности.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКИ ЕУРОФАРМ – БИТОЛА за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ – ЦЕНТАР Адреса:  УЛ. ЈОСИФ ЈОСИФОВСКИ СВЕШТАРОТ БР.1 Локација: центар Град: БИТОЛА Контакт телефон: 047 224 224 Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 22:00, Нед од 08:00 до 14:00 ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ – БОЛНИЦА.. read more →

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – КВАЛИТЕТЕН, ЕФИКАСЕН И БЕЗБЕДЕН ПРИРОДЕН ПРОИЗВОД Секоја таблета Неолексан содржи 100 милиграми петхидрокситрипофан добиен од црнoто семе на африканското растение Griffonia simplicifolia. Во мозокот петхидрокситриптофан се претвара во серотонин – невротрасмитер или аминокиселина која ги пренесува нервните импулси помеѓу мозочните клетки. НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ : НЕОЛЕКСАН Е.. read more →

НЕОЛЕКСАН 100МГ / 30 ТАБЛЕТИ – 500 ДЕНАРИ Повеќе информации на : НЕОЛЕКСАН Продажба во: АПТЕКИ # ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ. НЕОЛЕКСАН СР 150МГ / 30 ТАБЛЕТИ- 600 ДЕНАРИ.. read more →

УРИНАРНИТЕ ИНФЕКЦИИ се дефинираат како инвазија на патогени бактери врз ткивото на уринарниот тракт. Доколку не се третираат и лечат навремено и правилно, може да доведат до сериозни оштетувања на бубрезите и до нивна дисфункционалност. Многу бактерии можат да предизвикуват инфекции во бубрезите и уринарните патишта. Најчесто инфекциите се предизвикуват од Грам негативни бактерии (.. read more →

Фолна киселина, клучен фактор во синтезата на DNA, има важна улога при градење или поделба на сите нови клетки, во формирање и образување на плацентата, во изградба на коскената срж и на сите клетки на плодот (ембрионот). Од самиот почеток на бременоста двојно се зголемуват потребите за фолна киселина. Доколку во текот на бременоста не.. read more →

НЕОФОЛИК ( NEOPHOLIC ) е производ кој содржи 0,4 mg фолна киселина, специјално наменет за бремени жени и жени кои планираат бременост.Фолната киселина, учествува во изградбата на сите нови клетки во организмот. Ова е важно како за самата жена, така и за идното бебе ( плодот ). Ако во организмот на идната мајка има доволно.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА МЕРИ ФАРМ – ОХРИД за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА МЕРИ ФАРМ Адреса:  БУЛ. МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ БР.9-а Локација: спроти судот Град: ОХРИД Контакт телефон: 046 260 668 Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 20:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА.. read more →

ЦИСТОСТОП ХРОНО Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ. ЦИСТОСТОП ХРОНО ИМА КОМПЛЕКСНО-ЕФИКАСНО ДЕЈСТВО И БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ ВРЗ ХРОНИЧНИТЕ СОСТОЈБИ НА УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ. Цистостоп Хроно е додаток во исхрана ( суплимент ). ЦИСТОСТОП ХРОНО е иновативен, квалитетен, ефикасен и безбеден природен производ (додаток во исхрана). Секоја таблета Цистостоп Хроно содржи 1200мг Д-Маноза, 500мг.. read more →

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ : КУМАНОВО АПТЕКА ЕУРОФАРМ ФАРМАЦИЈА Ул.Плоштад Нова Југославија Бр.2 АПТЕКА ЕУРОФАРМ ФАРМАЦИЈА 3 Ул.11 Октомври бр.13 ТЕТОВО АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ Ул.Илинденска б.б. / во близина на.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. МЕНТАЛНА БОЛЕСТ Е ОПШТ ТЕРМИН ЗА ГРУПА БОЛЕСТИ КОИ ГО НАПАЃААТ РАЗУМОТ ИЛИ МОЗОКОТ. ТОА СЕ РАЗЛИЧНИ РАСТРОЈСТВА – НАРУШУВАЊА КОИ ИМАТ ВЛИЈАНИЕ ВРЗ НАЧИНОТ НА КОЈ СЕ РАЗМИСЛУВА, СЕ ЧУВСТВУВА И СЕ ОДНЕСУВА ЛИЧНОСТА. Секој може да.. read more →

УРИНАРНИТЕ ИНФЕКЦИИ се дефинираат како инвазија на патогени бактери врз ткивото на уринарниот тракт. Доколку не се третираат и лечат навремено и правилно, може да доведат до сериозни оштетувања на бубрезите и до нивна дисфункционалност. Многу бактерии можат да предизвикуват инфекции во бубрезите и уринарните патишта. Најчесто инфекциите се предизвикуват од Грам негативни бактерии (.. read more →

Професионалниот тим на Новамед им се заблагодарува на ПЗУ АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ – ТЕТОВО за довербата и искрената соработка. ПЗУ АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Адреса:  УЛ. 29-ти НОЕМВРИ БР.33 Локација: спроти болницата Град: ТЕТОВО Контакт телефон: 044 332 286 Работно време: Пон – Нед од 07:00 до 02:00 Достапни се сите наши производи: НЕОЛЕКСАН, НЕОЛЕКСАН СР, НЕОФОЛИК, НЕОЛИПИДРА.. read more →

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ ИМА ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ АПТЕКИ ВО СКОПЈЕ: НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46       НАСЕЛБА ЧЕНТО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б. Во склоп на.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ШТО СЕ КРВНИ ЛИПИДИ ? Крвни липиди се нарекуваат сите масни материи во крвта вклучувајќи ги ХЛД.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. СТРАВОТ Е КОМПЛЕКС НА НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ, ЧУВСТВА И РЕАКЦИИ КАКО РЕЗУЛТАТ ОД ОДРЕДЕНА СИТУАЦИЈА ИЛИ ОБЈЕКТ КОИ СЕ ТОЛКУВАТ КАКО ЗАКАНА ИЛИ ОПАСНОСТ. Стравот е чувство предизвикан од немил настан. Ако од нешто сте страдале, веќе постојано се.. read more →

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ : НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДО ПОЛИКЛИНИКА ДРАЧЕВО Ул.Живко Фирфов лок.284 (Ужичка Република)   АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛИСИЧЕ уЛ.Димитар Туриманџоски б.б. Т.Ц. ЛИСИЧЕ      .. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ПСИХИЧКА ТРАУМА Е МЕНТАЛНА-ЕМОЦИОНАЛНА ПОВРЕДА НА ЛИЧНОСТА, ПРИ СИЛНА ЕМОЦИОНАЛНА РЕАКЦИЈА СЛЕД ИСКЛУЧИТЕЛН СТРЕСЕН И ПСИХОЛОШКИ ИНЦИДЕНТ. След секоја преживеана психичка траума шансите се зголемуват да заболувате од пост-трауматско стресно растројство. Пост-трауматскиот стрес се поврзува со сеќавањата од.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. АТЕРОСКЛЕРОЗА претставува таложење на липиди ( масти ) врз ѕидот на артериите како резултат на високи концентрации.. read more →

ЦИСТОСТОП ХРОНО Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ. ЦИСТОСТОП ХРОНО ИМА КОМПЛЕКСНО-ЕФИКАСНО ДЕЈСТВО И БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ ВРЗ ХРОНИЧНИТЕ СОСТОЈБИ НА УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ. Цистостоп Хроно е додаток во исхрана ( суплимент ). ЦИСТОСТОП ХРОНО е иновативен, квалитетен, ефикасен и безбеден природен производ (додаток во исхрана). Секоја таблета Цистостоп Хроно содржи 1200мг Д-Маноза, 500мг.. read more →

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ :   КУМАНОВО АПТЕКА ЕУРОФАРМ ФАРМАЦИЈА Ул.Плоштад Нова Југославија Бр.2 АПТЕКА ЕУРОФАРМ ФАРМАЦИЈА 3 Ул.11 Октомври бр.13 ТЕТОВО АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ Ул.Илинденска б.б. / во близина.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. НЕРВЕН СЛОМ СЕ НАРЕКУВА МОМЕНТАЛНОТО НЕРВНО РАСТРОЈСТВО ПРЕДИЗВИКАНО ОД ПОСТОЈАНАТА НАПНАТОСТ И СЕКОЈДНЕВНИОТ НАТРУПАН СТРЕС ИЛИ ТРАУМА СО ПРИВРЕМЕНА ЗАГУБА НА САМОКОНТРОЛА. За време на некое силно надворешено психичко надразнување или стресна ситуација нервниот систем испраќа предупредувачки сигнали.. read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ХИПЕРХОЛЕСТЕРОЛЕМИЈА претставува зголемено присуство на високи концентрации на липиди ( масти ) во крвта, односно високи.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ПАНИЧЕН НАПАД Е МОМЕНТАЛНА ПОЈАВА НА ИСКЛУЧИТЕЛНО СИЛЕН НЕРЕАЛЕН СТРАВ. Сам по себе стравот е нормална емоционална реакција која од една страна сигнализира некаква опасност, а од друга страна – катализира физиолошки процеси во организмот, кои го подготвуваат.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. EМОЦИОНАЛЕН ШОК Е СОСТОЈБА КОГА ВЕ ПРЕОВЛАДУВА СИЛНА ВОЗНЕМИРЕНОСТ И СТРАВ ОД НЕОЧЕКУВАН НЕМИЛ НАСТАН. Тоа се моменти кога преживувате смртен случај на ваш близок, природна катастрофа, војна, лубовна разделба, брачен развод, неуспех на работа или во студирањето,.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ Со Антонела Нова и НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД – придонесува за нормални вредности на холестерол и триглицериди во крвта. ШТО СЕ КРВНИ ЛИПИДИ ? Крвни липиди се нарекуваат сите масни материи во крвта вклучувајќи ги ХЛД.. read more →

НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. НЕРВЕН СЛОМ СЕ НАРЕКУВА МОМЕНТАЛНОТО НЕРВНО РАСТРОЈСТВО ПРЕДИЗВИКАНО ОД ПОСТОЈАНАТА НАПНАТОСТ И СЕКОЈДНЕВНИОТ НАТРУПАН СТРЕС ИЛИ ТРАУМА СО ПРИВРЕМЕНА ЗАГУБА НА САМОКОНТРОЛА. За време на некое силно надворешено психичко надразнување или стресна ситуација нервниот систем испраќа предупредувачки сигнали.. read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ИНСОМНИЈА ( НЕСОНИЦА ) Е ПОРЕМЕТУВАЊЕ НА СОНОТ, НЕМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАСПИЕ ИЛИ ЛОШ НЕМИРЕН СОН. Проблеми пред спиење (тешкотии при заспивање), чести будења (немирен сон), постојана поспаност и покрај адекватната должина на сонот (неодморливо спиење). ЧЕСТО.. read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. НАВИКА Е ПЕРИОДИЧНО СВЕСНО ИЛИ НЕСВЕСНО ОДНЕСУВАЊЕ КОЕ СЕ ПОВТОРУВА ! Човекот постепено акумулира одредени автоматизирани модели на навики, било позитивни или негативни, кои го прават неговиот живот полесен или потежок. Колку почесто се повторува одредено однесување.. read more →

ЦИСТОСТОП РАПИД Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД СО ПАТЕНТИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРИРОДЕН СОСТАВ. ЦИСТОСТОП РАПИД ИМА КОМПЛЕКСНО-ЕФИКАСНО ДЕЈСТВО И БЛАГОПРИЈАТЕН ЕФЕКТ ВРЗ АКУТНИТЕ СОСТОБИ НА УРИНАРЕН ДИСКОМФОРТ. Цистостоп Рапид е додаток во исхрана ( суплимент ). ЦИСТОСТОП РАПИД е иновативен, квалитетен, ефикасен и безбеден природен производ (додаток во исхрана). Секоја таблета Цистостоп Рапид содржи 1000мг Д-Маноза, 50мг.. read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. Хаотичните мисли предизвикуваат страв, вознемиреност, гнев, лутина, неспокој, немир, грижи, несоница и ве тераат очајно да се борите со нив. Сакајќи да ги организирате хаотичните мисли и секојдневните проблеми набрзина со трепкање, потсвесно се обидувате да бегате.. read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. ПОД ЕМОЦИИ СЕ ПОДРАЗБИРА СЕКОЈА ВОЗБУДЕНОСТ ИЛИ ВОЗНЕМИРЕНОСТ НА УМОТ, ЧУВСТВАТА, СТРАСТИТЕ, СЕКОЈА ВОЗБУДЕНА МЕНТАЛНА СОСТОЈБА. Емоциите се тесно поврзани со психо-физичкото здравје, и многу болести се појавуват како резултат на поттиснати негативни емоции. АКО ЧЕСТО ЧУВСТВУВАТЕ.. read more →

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ :   КУМАНОВО АПТЕКА ЕУРОФАРМ ФАРМАЦИЈА Ул.Плоштад Нова Југославија Бр.2 АПТЕКА ЕУРОФАРМ ФАРМАЦИЈЈА 3 Ул.11 Октомври бр.13 ТЕТОВО АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ Ул.Илинденска б.б. / во близина.. read more →

   НОВАМЕД КАМПАЊА “ ГРИЖА ЗА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ “ Со Антонела Нова и Неолексан – незаменливиот природен антидепресив. СТРЕС Е СЕКОЈ ФИЗИЧКИ, ХЕМИСКИ ИЛИ ЕМОЦИОНАЛЕН ФАКТОР ШТО СОЗДАВА ТЕЛЕСНА ИЛИ УМСТВЕНА НАПНАТОСТ. Причинителите на стрес најчесто имаат психолошка природа. Тие се непријатни или пријатни настани кои се случуваат ненадејно и ја стават личноста во голема.. read more →

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ – КВАЛИТЕТЕН, ЕФИКАСЕН И БЕЗБЕДЕН ПРИРОДЕН ПРОИЗВОД Секоја таблета Неолексан содржи 100 милиграми петхидрокситрипофан добиен од црнoто семе на африканското растение Griffonia simplicifolia. Во мозокот петхидрокситриптофан се претвара во серотонин – невротрасмитер или аминокиселина која ги пренесува нервните импулси помеѓу мозочните клетки. НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ : НЕОЛЕКСАН Е.. read more →

There is no excerpt because this is a protected post. read more →

НЕОЛЕКСАН 100МГ / 30 ТАБЛЕТИ – 500 ДЕНАРИ Повеќе информации на : НЕОЛЕКСАН Продажба во: АПТЕКИ # ПРОИЗВОДОТ Е ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ( СУПЛИМЕНТ ) И СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ. НЕОЛЕКСАН СР 150МГ / 30 ТАБЛЕТИ- 600 ДЕНАРИ.. read more →

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ : НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДО ПОЛИКЛИНИКА ДРАЧЕВО Ул.Живко Фирфов лок.284 (Ужичка Република)   АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛИСИЧЕ уЛ.Димитар Туриманџоски б.б. Т.Ц. ЛИСИЧЕ      .. read more →

ЗДРАВЈЕТО Е ДЕФИНИРАНО КАКО СОСТОЈБА НА ЦЕЛОСНА ФИЗИЧКА, ПСИХИЧКА И СОЦИЈАЛНА БЛАГОСОСТОЈБА, А НЕ САМО ОДСУСТВО НА БОЛЕСТ. ЗДРАВЈЕТО ЗАВИСИ ОД НАШИТЕ ГЕНИ, НАЧИНОТ НА ЖИВОТ И ЗДРАВСТВОТО. ПОДОБРУВАЊЕ НА ЗДРАВЈЕТО Е ГРИЖА ЗА СЕКОЈ ОД НАС. НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ! ЗДРАВИОТ ЧОВЕК ИМА СТОТИЦИ ЖЕЛБИ, А БОЛНИОТ САМО ЕДНА – ДА БИДЕ ЗДРАВ! read more →