ОГРОМНА ПОЧИТ И ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ УПАТУВАМЕ ДО СИТЕ НАШИ ВЕРНИ СОРАБОТНИЦИ – АПТЕКИ И ФАРМАЦЕВТИ ЗА НИВНИОТ КОРЕКТЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС. 

СИТЕ НАШИ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАДЕТЕ ВО 150 АПТЕКИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА – И СМЕ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА НОВИ СОРАБОТКИ.

СO ПOЧИТ ОД ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ НА НОВАМЕД.

  Благодарни сме за довербата и поддршката на оние коишто не одбра како нивен деловен партнер, но секогаш им посакуваме искрено добредојде на новите клиенти, подготвени за взаимно ефикасна соработка, размена на искуства и идеи. Ве очекуваме со искрена желба за успешна соработка. Срдечно, од Професионалниот тим на Новамед.

  1076

  НАСЕЛБА ДРАЧЕВО
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДО ПОЛИКЛИНИКА ДРАЧЕВО Ул.Живко Фирфов лок.284 (Ужичка Република)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)
  НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛИСИЧЕ уЛ.Димитар Туриманџоски б.б. Т.Ц. ЛИСИЧЕ
  НАСЕЛБА НОВО ЛИСИЧЕ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР НОВО ЛИСИЧЕ Ул.Февруарски поход 46
  АПТЕКА АРТИМЕЗИJА бул.В.С.Бато 9-1 Спроти Т-мобиле зградата
  НАСЕЛБА ЧЕНТО
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИКЛИНИКА ЧЕНТО Ул.Маџари б.б. Во склоп на поликлиника Ченто
  АПТЕКА АСПИРИН ФАРМ 1 Ул.Алија Авдовиќ бр.2
  АПТЕКА АСПИРИН ФАРМ 2 Арачиново
  НАСЕЛБА МАЏАРИ
  ЕУРОФАРМ МАЏАРИ Ул.Карл Лимбехт бр. 58
  АПТЕКА АЛПИ ФАРМ 10 Ул. Жан Жорес 4
  НАСЕЛБА АВТОКОМАНДА
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОДРОМ – АВТОКОМАНДА Ул.Јани Лукровски 5- до кафичот Аристократ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ СП-МАРКЕТ Ул.Бапчор бр.4
  НАСЕЛБА АЕРОДРОМ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПОЛИК. ЈАНЕ САНДАНСКИ Ул.Коста Новаковиќ бр.38
  ЕУРОФАРМ АЕРОДРОМ Бул.Јане Сандански67 (позади Капитол)
  ЕУРОФАРМ БИСЕР Бул.Јане Сандански бр.70 Т.Ц. БИСЕР
  АПТЕКА ПАВЛОФАРМ бул.К.Ј.Питу 17 лок.32 Т.Ц. СКОПЈАНКА
  НАСЕЛБА РАСАДИК
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДИК Народни Херои б.б До пазарчето
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДНИК КУЛА Ул.Сава Ковачевиќ 47в
  НАСЕЛБА КИСЕЛА ВОДА
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КИСЕЛА ВОДА Ул.Ѓорѓи Сугаре 2 лок.5
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЈУБИ Бул.11 Октомври бр.25
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ОГНЕН ПРИЦА Ул.Антон Попов 5 (Огњан Прица)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КИСЕЛА ВОДА-ЧЕШМА Ул.Доситеј Обрадовиќ 1
  НАСЕЛБА ЦЕНТАР
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО ЏАМБО бул.Кочо Рацин 1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЗЕЛЕН ПАЗАР Бул.Кочо Рацин б.б
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПЛОШТАД Ул.Максим Горки
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОКРАТ Ул.50-та дивизија бр.18 Во излезод од државната болница
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР Ул.Водњанска бр.17 Во влезон на државна болница
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР Ул. Св.Кирил и Методиј бр. 13
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГАЛИЈА Ул.Мајка Тереза бр. 11
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РЕКОРД Ул.Македонија бр.1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул.Максим Горки бр.8
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКА БОЛНИЦА Бул.11 Октомври
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАЗЛОВЕЧКА Мирче Ацев 2 во склоп на Катна гаража Разловечко востание карши Соравија
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРАДСКИ ЦИД До министерството за финансии
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ИДАДИЈА М.Т.Гологанов 49 (Иво Лола Рибар)
  НАСЕЛБА КАРПОШ
  АПТЕКА EУРОФАРМ БУЊАКОВЕЦ Бул.Партизански Одреди 1/1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛЕПТОКАРИЈА Бул.Партизански Одреди 62 лам. 2 во Т.Ц. ЛЕПТОКАРИЈА
  АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ Ул. Аминта III 44 (Ленинова)
  НАСЕЛБА ТАФТАЛИЏЕ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ТАФТАЛИЏЕ- СП МАРКЕТ Ул.Московска (во СП маркет)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО 2 М.Т.Гологанов
  НАСЕЛБА КАПИШТЕЦ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ КАПИШТЕЦ – РАМСТОР Ул.Васил Ѓоргов
  НАСЕЛБА ДЕБАР МААЛО
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДЕБАР МААЛО Ул.Аминта III 30 (Ленинива)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БАСТИОН
  НАСЕЛБА ВЛАЕ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЛАЕ Ул.Влае Бр.54
  НАСЕЛБА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО СП ПЛАНЕТ ул. Ѓорче Петров б.б.
  НАСЕЛБА НОВО СЕЛО – ВОЛКОВО
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ НОВО СЕЛО Ул.100 б.б
  НАСЕЛБА ЧАИР
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ – РАМСТОР Ул.Ферид Мурати бр.5 / Кај Рамстор во Топанско Поле
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.Ќемал Сејфула бр.5 / кај пазарчето во чаир
  АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ-БИТ ПАЗАР Бул.Крсте Мисирков б.б
  НАСЕЛБА БУТЕЛ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ БУТЕЛ Ул. УХо Ши Мин 190-а
  НАСЕЛБА ТОПАНСКО ПОЛЕ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ – РАМСТОР Ул.Ферид Мурати бр.5 Во Рамстор Топанско Поле
  ДАТЕЛ ФАРМА Т.Ц Васил Главинов 2/3

  1077

  КУМАНОВО
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ФАРМАЦИЈА Ул.Плоштад Нова Југославија Бр.2
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ФАРМАЦИЈА 3 Ул.11 Октомври бр.13
  ТЕТОВО
  АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово
  АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово
  АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ Ул.Илинденска б.б. / во близина на Али баба
  ГОСТИВАР
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.Мајор Чеде Филиповски Бр.16
  АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИЈА Ул.Гоце Делчев Бр.29
  КИЧЕВО
  АПТЕКА БРУНО 1 Ул.Александар Македонски бр.107 (Маршал Тито)
  АПТЕКА БРУНО 2 Ул.Борис Кидрич б.б
  АПТЕКА АЛТЕА Ул.Маршал Тито б.б.
  АПТЕКА БЕЛ ЛЕК Ул.Маршал Тито бр.115
  АПТЕКА ЛИНОВА Ул.Александар Македонски бр.121 (Маршал Тито)
  МАКЕДОНСКИ БРОД
  АПТЕКА ФАРМА ЛЕК Македоски брод
  СТРУГА
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.15-ти Корпус бр.2
  ОХРИД
  АПТЕКА МЕРИ ФАРМ бул.Македонски Просветители 9-а
  АПТЕКА ВИА ФАРМ Ул.Марко Нестороски бр.164
  АПТЕКА ХЕРМЕС ул. Булевар Туристичка лам.3 лок.1
  АПТЕКА ВИТЕЗДА бул.Македонски Просветители 18 / ТЦ Амам
  ГЕВГЕЛИЈА
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.Маршал Тито бр. 95
  АПТЕКА ФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул.Слободан Митров Данко Бр.55
  БИТОЛА
  АПТЕКА РОСА ВИТА Ул.Моша Пијаде 11/13
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул.Јосиф Јосифовски Свештарот Бр.1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО Ул.Игњат Атанасовски б.б.
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ШИРОК СОКАК Ул.Никола Тесла 34.
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ГРОЗД Ул.Ѓуро Ѓаковиќ зграда Грозд
  ЕУРОФАРМ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА Ул.Партизанска б.б
  ЕУРОФАРМ КАМЕНИ МОСТ Ул.Солунска бр.234
  ЕУРОФАРМ ЛИНКЕСТИС Ул.Солунска б.б./ позади Симпо
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ СТИВ НАУМОВ Ул.Пецо Божиновски 2 Влез 1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ СААТ КУЛА Ул.Цар Самоил 9
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХЕРАКЛЕА Ул.Кланица 12/6
  АПТЕКА ВАСИЛЕВИ ИВА Ул.Цар Самоил бр.9
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ АТ ПАЗАР Ул.Захарија Шумљанска 3 (Прилепска)
  ПРИЛЕП
  АПТЕКА ХЕРА Ул.Димо Нареднико Бр.63
  АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 1 Ул.Прилепски Бранители 190
  АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 2 Ул.Александар Македонски Бр.172
  АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 3 с.Ропотово
  АПТЕКА СТЕВАНАЏИЈА Ул.Трајко Тарцан б.б. Во болницата
  АПТЕКА ВИВА ФАРМ Ул.Борка Талески 58
  СТРУМИЦА
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул.Маршал Тито б.б
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул.Маршал Тито б.б до комерцијална банка
  АПТЕКА ЕЛИКСИР 1 Ул.Браќа Миладинови б.б.
  АПТЕКА ЕЛИКСИР 2 Ул. Младинска бр.13
  АПТЕКА ЕЛИКСИР 3 Ул.Димитар Влахов бр.29
  АПТЕКА МАРТИНИ Ул. Атанас Јанев бр.5
  ШТИП
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул.Ванчо Прке бр.50
  АПТЕКА ЗДРАВЈЕ 1 Ул.Маршал Тито бр.16
  АПТЕКА ЗДРАВЈЕ 2 Ул.Маршал Тито б.б / Во ТЦ
  АПТЕКА БИОФАРМ Ул.Сутјеска б.б.
  АПТЕКА ЕСКУЛАП Ул.Христијан Тодоровски Карпош 25
  АПТЕКА ДИЈАНА Ул.Кукуш бр.6
  АПТЕКА РАДО ЛЕК Ул.Сремски Фронт б.б.
  ПРОБИШТИП
  АПТЕКА ЕМА ФАРМ Ул.Јаким Стојковски 45
  СВЕТИ НИКОЛЕ
  АПТЕКА АЛЕКСАНДРА ФАРМ Ул.Септемвриска 4 / Во близина на Стопанска Банка
  РАДОВИШ
  АПТЕКА АМБРОЗИЈА Ул.Блаже Конески 4
  НЕГОТИНО
  АПТЕКА ПЕОНИЈА Ул.Маршал тито бр.150
  АПТЕКА БЕЛА ФАРМ Ул. Маршал тито бр.98
  КАВАДАРЦИ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 1 Ул.7-ми Септември бр.85
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул.Браќа Хаџи-Тефови 2
  АПТЕКА СВ.ПАНТЕЈЛЕМОН Ул.Јна бр.40
  АПТЕКА ГЛОРИЈА Ул.Илинденска бр.115
  АПТЕКА БЕЛА ФАРМ Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр.2
  КОЧАНИ
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ Ул. ВМРО БР.8 (Маршал Тито)
  АПТЕКА ИРИС 1 Ул. ВМРО 10 (Маршал Тито)
  АПТЕКА ИРИС 3 Ул.Гоце Делчев 31 с.Тркање
  АПТЕКА ЛЕК ФАРМ Ул.Маршал Тито БР.15
  ВАЛАНДОВО
  АПТЕКА ДИА ФАРМ Ул.Моша Пијаде б.б
  ВЕЛЕС
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЦЕНТАР Ул.8-ми Септември 56 (Маршал Тито)
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 Ул.Алексо Демниевски 1
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 Ул.Благој Ѓорев 88
  АПТЕКА ЕУРОФАРМ ХИПОКРАТ Ул.Благој Ѓорев 165 – над касарна
  АПТЕКА ЖИВА ФАРМ Ул.Борис Трајковски 7 (Ленинова)

   

  ДО СИТЕ АПТЕКИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СОРАБОТКА, ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ПОПОЛНИТЕ ФОРМУЛАРОТ :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  ЦЕНОВНИК


    NEOLEXAN –  500 ДЕНАРИ neolexan-10# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

  ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

  NEOLEXAN SR –  600 ДЕНАРИ neolexan_sr# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

  ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

  NEOFOLIC –  350 ДЕНАРИ neopholic-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

  ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

  NEOLIPIDRA FORTE   –  450 ДЕНАРИ neolipidra-forte-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

  ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

  CYSTOSTOP RAPID  –  650 ДЕНАРИ cystostop-rapid-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

  ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

  CYSTOSTOP CHRONO –  680 ДЕНАРИ cystostop-chrono-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

  ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

  NEORENAL-  500 ДЕНАРИneorenal-3d # ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

  ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

  NEORENAL SR –  800 ДЕНАРИ neorenal-sr-3d# ПРОИЗВОДОТ СЕ ИЗДАВА БЕЗ ЛЕКАРСКИ РЕЦЕПТ. ПРЕД УПОТРЕБА ПРОЧИТАЈТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО УПАТСВОТО. ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

  ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА…

  НАСКОРО…

    admin-ajax
  НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
  Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …
  novamed-farmacevti
  Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни, ефикасни, безбедни, висококвалитетни производи и секој поседува терапевтска предност за подобрување на здравјето и благосостојбата на пациентите. Произведени се под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет “Добра производна пракса” (GMP).
  
  Внимание !!! Информациите за производите дадени на интернет страницата се само краток опис за особините и нивниот благопријатен ефект за подобро здравје. За стручно и професионално мислење консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт. Секогаш внимателно прочитајте го внатрешното упатство. Податоците на интернет страницата служат само за информирање. Истите не се наменети за промоција или рекламирање.