• 04/2022
 • ” СО ПОЧИСТА ПРИРОДА, ВОДА И ВОЗДУХ, ДО ПОДОБРО ПСИХО – ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ ! “
 • НОВАМЕД 009
 • СОВРЕМЕНИОТ АНТИЛИПИДЕН ПРОИЗВОД
 • ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВАМЕ, ХЕРОИ!
 • ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВАМЕ, ХЕРОИ!

  ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВАМЕ, ХЕРОИ!

  ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ УПАТУВАМЕ ДО СИТЕ ДОКТОРИ, ФАРМАЦЕВТИ, МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, ЛАБОРАНТИ, БОЛНИЧАРИ ЗА МАКОТРПНАТА РАБОТА И ПОЖРТВУВАНОСТ, ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА СО КОВИД 19!

   

  Со Почит,

   

  Од професионалниот тим на Новамед.
 • The NOVAMED Company

IN COLLABORATION WITH ” FF SCIENCE GROUP ”

НАСКОРО...
НОВАМЕД - ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА - Здравјето е дефинирано како состојба на целосна физичка, психичка и социјална благосостојба, а не само одсуство на болест. Здравјето зависи од нашите гени, начинот на живеење и здравството. Подобрување на здравјето е грижа за секој од нас. Следејќи ги последните научни достигнувања, иновации и потреби за подобрување на општото здравје, ние ви нудиме високо квалитетни, ефикасни и пред се безбедни производи.
НАСКОРО...
НАСКОРО...
НАСКОРО...
НАСКОРО...

ХИПОКРАТОВА ЗАКЛЕТВА – „Во часот кога стапувам помеѓу членовите на лекарската професија, свечено ветувам дека својот живот ќе го ставам во служба на хуманоста. Спрема своите учители ќе ја сочувам должната благодарност и почитување. Својата професија ќе ја вршам совесно и достоинствено. Најголема грижа ќе ми биде здравјето на мојот болен. Ќе ги почитувам тајните на она што ќе ми се довери. Со сите сили ќе ги одржувам честа и благородните традиции на лекарското звање. Моите колеги ќе бидат браќа. Во вршењето на должноста спрема болниот на мене нема да влијаат никакви обѕири, вера, националност, раса, политичка или класна припадност. Апсолутно ќе го почитувам човечкиот живот од самиот почеток. И под закана нема да попуштам да се искористат моите медицински знаења спротивно на законите на хуманоста. Ова го ветувам свечено, слободно, повикувајќи се на својата чест“.  [ усвоена во Женева 1948 г. ]

СПЕЦИЈАЛЕН МАРКЕТИНГ ПРОСТОР ЗА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ


 • СПЕЦИЈАЛЕН МАРКЕТИНГ ПРОСТОР ЗА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ – АПТЕКИ, АМБУЛАНТИ, ЛАБОРАТОРИ, КЛИНИКИ, ПОЛИКЛИНИКИ И Т.Н. – КОНТАКТ

   

  НОВАМЕД – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
  Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство.

  НОВАМЕД

  НОВАМЕД

  Новамед е нова компанија лиценцирана за промет на големо со лекови и фармацевтски производи (веледрогерија), во согласност со релевантните закони на Република Македонија и барањата на меѓународните конвенции, протоколи и договори. Исто така и во согласност со домашните и странските партнери.

  НОВАМЕД AКТИВНОСТ

  НОВАМЕД AКТИВНОСТ
  1. 1
   Иновации
   Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на здравствените работници и пациентите.
  2. 2
   Стратегија
   Стратегиската определба на целиот тим на Новамед , е да одговори на потребите и барањата на клиентите професионално, навремено, ефикасно и без одложување. .
  3. 3
   Развој
   Тимот на Новамед создава препознатлив бренд на успешна компанија со европски квалитет и услуги.
  4. 4
   Приоритет
   Да се биде прв избори за сите пациенти. Број еден во ефикасното лекување, подобрување и заштита на општото здравје.
  Ние сме млади, енергични и амбициозни. И секогаш се стремиме да бидеме чекор понапред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност и одговорност.

  НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

  НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

  Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни, висококвалитетни производи. Секој поседува терапевтска предност за подобрување на здравјето и благосостојбата на пациентите. Се произведуват под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет “Добра производна пракса” (GMP).Прочитај повеќе →

  РАБОТА & КАРИЕРА

  РАБОТА & КАРИЕРА

  Ангажирање на нов, млад, амбициозен и перспективен работен кадар со можност за напредок во кариерата. Коректно и фер вреднување, со отсуство на секаков тип на дискриминација. Инвестирање во нивно едуцирање и усовршување за да бидат спремни и стручно подготвени да одговорат на сите предизвиции почитувајќи го кодексот на етичко и бизнис однесување.Прочитај повеќе →

   

  ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ НА НОВАМЕД  ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА ЗА ДОВЕРБАТА ВО НАШАТА
  ПРОФЕСИОНАЛНА РАБОТА И ВО НАШИТЕ ОРИГИНАЛНИ, ИНОВАТИВНИ, КВАЛИТЕТНИ, ЕФИКАСНИ
  И ПРЕД СЕ БЕЗБЕДНИ ПРОИЗВОДИ. “

   

   
  admin-ajaxИновации – Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни, оригинални, иновативни, ефикасни и пред се безбедни производи од реномирани светски производители се со цел исполнување на барањата и очекувањата на здравствените работници и пациентите.
  Стратегија – Стратегиската определба на професионалниот тим на Новамед, е да одговора на потребите и барањата на клиентите професионално, навремено, ефикасно и без одложување.
  Работа – Професионалниот тим на Новамед, строго го почитува и се придржува кон Новамед правилникот и кодексот за работа и однесување. Исто така покажува оригиналност и нови стратегии во бизнис работата и дејствување.
  Соработка – Професионалниот тим на Новамед постојано е во потрага по нови професионални бизнис соработки, за размена на искуства и идеи. Исто така им се заблагодарува на досегашните 200 ПЗУ Аптеки за довербата и искрената соработка.
  Развој – Професионалниот тим на Новамед создава препознатлив бренд на успешна компанија со иновативни производи, со европски квалитет и професионални услуги.
  Приоритет – Да се биде прв избор за сите пациенти. Број еден во ефикасното лекување, подобрување и заштита на општото здравје.
  Со Почит,
  Од професионалниот тим на Новамед.
   
  • НАШИ СОРАБОТНИЦИ – ПЗУ АПТЕКИ

  НАСКОРО...

  НАСКОРО...

  • ЕЛЕКТРОНСКА НАРАЧКА ЗА АПТЕКА

  ИНОВАТИВНИ - КВАЛИТЕТНИ - ЕФИКАСНИ - БЕЗБЕДНИ ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ

  • НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ

  • ЦИСТОСТОП РАПИД И ХРОНО

  НОВАМЕД КАМПАЊИ ЗА ПОДОБРО ПСИХО-ФИЗИЧКО ЗДРАВЈЕ И БЛАГОСОСТОЈБА.

  НОВАМЕД КАМПАЊА
  НОВАМЕД КАМПАЊА

  “ ЗДРАВО СРЦЕ И АРТЕРИИ СО НОРМАЛНИ ВРЕДНОСТИ НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ ВО КРВТА “ read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА
  НОВАМЕД КАМПАЊА

  “ ДЕФИНИЦИИ ЗА МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЈЕ “ read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА
  НОВАМЕД КАМПАЊА

  “ЗАЉУБИ СЕ ВО... “ read more →

  НОВАМЕД КАМПАЊА
  НОВАМЕД КАМПАЊА

  “ КОЈА Е ПРИКАЗНАТА “ read more →

  НОВАМЕД БЛОГ 
  ” ЗДРАВЈЕТО Е СОСТОЈБА НА ЦЕЛОСНА ФИЗИЧКА, ПСИХИЧКА И СОЦИЈАЛНА БЛАГОСОСТОЈБА, А НЕ САМО ОДСУСТВО НА БОЛЕСТ. “

  НОВАМЕД АДМИНИСТРАЦИЈА

  КОНТАКТ АДМИНИСТРАЦИЈА:

  ВИ ПОСАКУВАМЕ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА, РАДОСТ И ЉУБОВ!

   

  ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ НА НОВАМЕД  ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА ЗА ДОВЕРБАТА И ИСКРЕНАТА СОРАБОТКА .