НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ :   КУМАНОВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ КУМАНОВО Ул.Плоштад Нова Југославија Бр.2   АПТЕКА ЕУРОФАРМ 3 КУМАНОВО Ул.11 Октомври бр.13       ТЕТОВО       АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА БОНИ Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти болницата во Тетово   АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИЈА ПЛУС Ул.29ти Ноември Бр.33 спроти.. read more →

    СТРЕС Е СЕКОЈ ФИЗИЧКИ, ХЕМИСКИ ИЛИ ЕМОЦИОНАЛЕН ФАКТОР ШТО СОЗДАВА ТЕЛЕСНА ИЛИ УМСТВЕНА НАПНАТОСТ. Причинителите на стрес најчесто имаат психолошка природа. Тие се непријатни или пријатни настани кои се случуваат ненадејно и ја стават личноста во голема неизвестност, во многу неповолна ситуација, со силни негативни чувства дека нема да може да се справуваа.. read more →

There is no excerpt because this is a protected post. read more →

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ АПТЕКИ :   НАСЕЛБА ДРАЧЕВО       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДО ПОЛИКЛИНИКА ДРАЧЕВО Ул.Живко Фирфов лок.284 (Ужичка Република)   АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВО КАМ МАРКЕТ Ул.Иван Хаџиниколов 79-а (Ратко Митровиќ)       НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ       АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЛИСИЧЕ уЛ.Димитар Туриманџоски б.б. Т.Ц. ЛИСИЧЕ   АПТЕКА.. read more →

There is no excerpt because this is a protected post. read more →

There is no excerpt because this is a protected post. read more →

ЗДРАВЈЕТО Е ДЕФИНИРАНО КАКО СОСТОЈБА НА ЦЕЛОСНА ФИЗИЧКА, ПСИХИЧКА И СОЦИЈАЛНА БЛАГОСОСТОЈБА, А НЕ САМО ОТСУСТВО НА БОЛЕСТ. ЗДРАВЈЕТО ЗАВИСИ ОД НАШИТЕ ГЕНИ, НАЧИНОТ НА ЖИВОТ И ЗДРАВСТВОТО. ПОДОБРУВАЊЕТО НА ЗДРАВЈЕТО Е ГРИЖАТА НА СЕКОЈ ОД НАС. НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ! ЗДРАВИОТ ЧОВЕК ИМА СТОТИЦИ ЖЕЛБИ, А БОЛНИОТ САМО ЕДНА – ДА БИДЕ ЗДРАВ! read more →