КЛИНИЧКИ ДОКАЖАНИ ЕФЕКТИ И ПРЕДНОСТИ НА НЕОРЕНАЛ СР :
1011

·         НЕ ГО НАРУШУВА ВОДНО-ЕЛЕКТРОЛИТНИОТ БАЛАНС ВО ОРГАНИЗМОТ.

·         БРЗО ПОВЛЕКУВАЊЕ НА ИНФЕКЦИИТЕ И СОЗДАВАЊЕ НА СТЕРИЛНА УРИНА.

·         ГИ НОРМАЛИЗИРА PH-ВРЕДНОСТИТЕ ВО УРИНАТА.

·         ГО ОНЕВОЗМОЖУВА ПОВТОРНОТО СОЗДАВАЊЕ НА БУБРЖНИ КОНКРЕМЕНТИ.

·         НАМАЛУВАЊЕ НА ДИМЕНЗИИТЕ НА БУБРЕЖНИТЕ КОНКРЕМЕНТИ.

·       ГО ОНЕВОЗМОЖУВА НИВНОТО ЗГОЛЕМУВАЊЕ.

·         ПОМАГА ЗА СОЗДАВАЊЕ НА ПРИМАРНА УРИНА И ГО УБРЗУВА НИВНОТО ИСФРЛУВАЊЕ.

·         ПОСЛЕ ЛИПОТРИПСИЈА ГИ ЕЛИМИНИРА И ПРЕОСТАНАТИТЕ ФРАГМЕНТИ И ПЕСОКОТ ОД БУБРЕЗИТЕ.

·        СПРЕЧУВАЊЕ НА ИНФЕКЦИИ КАЈ ПАЦИЕНТИ СО КАТЕТЕР.

·         КОМПЛЕТНО НА ПРИРОДНА БАЗА И МОЖНОСТ ЗА УПОТРЕБА КАЈ БРЕМЕНИ ЖЕНИ И ДЕЦА.

1014

 
 

АПТЕКИ И ЦЕНОВНИК :apteki-google