НОВОСТИ

Наскоро со апликација за нарачка и други функции
Наскоро со апликација за нарачка и други функции

Секторот по информатика на Новамед е во процес на обработка на апликација со која ке се овозможува онлине нарчка од страна на фирмите овластени да вршат промет на мало (Аптеките). read more →