КОНТАКТ

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ СО ИСКРЕНА ЖЕЛБА ЗА УСПЕШНА СОРАБОТКА. РАБОТНО БРЕМЕ ОД 08 - 17 ЧАСОТ ( ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК ).

ДО СИТЕ АПТЕКИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СОРАБОТКА, ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ПОПОЛНИТЕ СЛЕДНИОТ ОБРАЗЕЦ :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ФОРМУЛАР ЗА НАРАЧКА ( АПТЕКИ КОИ СЕ ВЕЌЕ НАШИ СОРАБОТНИЦИ )

  • НАРАЧКА :

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

admin-ajax
НОВАМЕД ВЕЛЕДРОГЕРИЈА – ИНОВАТИВНОСТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА НАУКА
Со интегритет, доверба, веродостојност, стручност, реноме, транспарентност, одговорност, расположливост, компетентност, вештини и искуство …
novamed-farmacevti
Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни, ефикасни, безбедни, висококвалитетни производи и секој поседува терапевтска предност за подобрување на здравјето и благосостојбата на пациентите. Произведени се под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет “Добра производна пракса” (GMP).

Внимание !!! Информациите за производите дадени на интернет страницата се само краток опис за особините и нивниот благопријатен ефект за подобро здравје. За стручно и професионално мислење консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт. Секогаш внимателно прочитајте го внатрешното упатство. Податоците на интернет страницата служат само за информирање. Истите не се наменети за промоција или рекламирање.  
  • novamed contact 2