• НОВАМЕД 009

НОВАМЕД

НОВАМЕД

Новамед е нова компанија лиценцирана за промет на големо со лекови и фармацевтски производи (веледрогерија), во согласност со релевантните закони на Република Македонија и барањата на меѓународните конвенции, протоколи и договори. Исто така и во согласност со домашните и странските партнери.

НОВАМЕД AКТИВНОСТ

НОВАМЕД AКТИВНОСТ
 1. 1
  Иновации
  Создаваме вредности, професионализам и обезбедуваме висококвалитетни производи од реномирани светски производители со цел исполнување на барањата и очекувањата на здравствените работници и пациентите.
 2. 2
  Стратегија
  Стратегиската определба на целиот тим на Новамед , е да одговори на потребите и барањата на клиентите професионално, навремено, ефикасно и без одложување. .
 3. 3
  Развој
  Тимот на Новамед создава препознатлив бренд на успешна компанија со европски квалитет и услуги.
 4. 4
  Приоритет
  Да се биде прв избори за сите пациенти. Број еден во ефикасното лекување, подобрување и заштита на општото здравје.
Ние сме млади, енергични и амбициозни. И секогаш се стремиме да бидеме чекор понапред со интегритет, доверба, веродостојност, стручност и одговорност.

НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

НОВАМЕД ПРОИЗВОДИ

Сите производи на Новамед се оригинални, иновативни, висококвалитетни производи. Секој поседува терапевтска предност за подобрување на здравјето и благосостојбата на пациентите. Се произведуват под строга контрола и во согласност со највисоките критериуми, барања и стандарди за квалитет “Добра производна пракса” (GMP).Прочитај повеќе →

РАБОТА & КАРИЕРА

РАБОТА & КАРИЕРА

Ангажирање на нов, млад, амбициозен и перспективен работен кадар со можност за напредок во кариерата. Коректно и фер вреднување, со отсуство на секаков тип на дискриминација. Инвестирање во нивно едуцирање и усовршување за да бидат спремни и стручно подготвени да одговорат на сите предизвиции почитувајќи го кодексот на етичко и бизнис однесување.Прочитај повеќе →

 • apteki google

ФАРМАКОВИГИЛАНЦА

ВО ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА - НАСКОРО И СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

НАРАЧКА

ПОСЕТА

ВО ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА - НАСКОРО И СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

ЛОГИРАЈ СЕ

ВО ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА - НАСКОРО И СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

СИТЕ АПТЕКИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СОРАБОТКА, ВЕ МОЛИМЕ ПОПОЛНЕТЕ ГО ОБРАЗЕЦОВ :

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • naracka footer

НЕОЛЕКСАН – НЕЗАМЕНЛИВИОТ ПРИРОДЕН АНТИДЕПРЕСИВ

НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ – ИНОВАТИВЕН БИОТЕХНОЛОШКИ ПРОИЗВОД

АПТЕКИ

СОВЕТИ

АКЦИИ

БИЛТЕН

ИНОВАТИВНИ - КВАЛИТЕТНИ - ЕФИКАСНИ - БЕЗБЕДНИ ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • neoleipidra forte footer 2
 • Cystostop Rapid Chrono


НАРАЧУВАЈ ПРОИЗВОД СО ИСТА ЦЕНА КАКО ВО АПТЕКА – ПРОМОТИВНО БЕЗ ПОШТАРИНА !

НОВАМЕД - СЛОБОДНИ АКТИВНОСТИ

РАБОТИМЕ - СОЗДАВАМЕ - СПОДЕЛУВАМЕ

Сакате да станете НОВАМЕД – ВОЛОНТЕРИ и да учествувате во нашите слободни активности ве молиме пополнете ги следниве податоци. За по детални информации ќе бидете известени по емаил.

 • ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ХУМАНИТАРНИ АКТИВНОСТИ
 • ОРГАНИЗИРАЊЕ НА СЕМИНАРИ ЗА ЗДРАВА ИСХРАНА
 • ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ЕКОЛОШКИ АКТИВНОСТИ
 • ОРГАНИЗИРАЊЕ НА СПОРТСКИ И РЕКРЕАТИВНИ АКТИВНОСТИ
 • ОРГАНИЗИРАЊЕ НА СЕМИНАРИ ЗА ЗДРАВЈЕ
 • ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ЛЕТНИ ОДМОРИ
 • ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ЗИМСКИ ОДМОРИ
 • ДЕН ЗА НАШИТЕ ДЕЦА
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО ДРУГИ КУЛТУРИ И ТРАДИЦИИ

НОВАМЕД ВОЛОНТЕРИ

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

НОВАМЕД АДМИНИСТРАЦИЈА

ЗА КОНТАКТ КЛИКЕТЕ ТУКА:

ВИ ПОСАКУВАМЕ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА, РАДОСТ И ЉУБОВ!

ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ НА НОВАМЕД ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА ЗА ДОСЕГАШНАТА ДОВЕРБА И СОРАБОТКА.